جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۳
هدف دشمن، تغییر هویت اسلامی-انقلابی ملت ایران است

حوزه / حجت‌الاسلام حسینی‌نسب، جنگ شناختی را اصلی‌ترین میدان تقابل دانست و بر ضرورت تبیین معارف دینی و پاسداشت آرمان‌های شهدا برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام سید عمران حسینی‌نسب، در خطبه‌های نماز جمعه امروز سلطانیه، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مادحین و شعرا، بر نقش راهبردی مداحی در مقاومت فرهنگی و مقابله با جنگ نرم دشمن تاکید کردند.

وی افزود: ایشان هیأت را پایگاهی برای ادبیات مقاومت و ایستادگی دانست و مداحان را دعوت به آگاهی و عدم بی‌تفاوتی نسبت به مسائل روز، از جمله فجایع غزه، کرد.

امام جمعه سلطانیه با تشریح ابعاد مختلف فشارهای دشمن، از جمله جنگ نظامی، اقتصادی و رسانه‌ای، جنگ شناختی را به عنوان اصلی‌ترین میدان تقابل با دشمن در عصر حاضر معرفی کرد.

وی هدف دشمن را تغییر هویت اسلامی - انقلابی ملت ایران دانس و با تاکید بر شکست دشمن در این جنگ، بر ضرورت حفظ و گسترش هویت اسلامی-انقلابی از طریق تبیین معارف اسلامی، شیعی و انقلابی و پاسداشت ارزش‌ها و آرمان‌های شهدا تاکید کرد.

حجت‌الاسلام حسینی‌نسب با اشاره به دشمنی مستمر آمریکا با کشورهای مسلمان و مستقل، به دخالت‌های این کشور در عراق، افغانستان و ونزوئلا اشاره کرد و با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری در خصوص شکست دشمن در مقابله با ایران، رزمایش بزرگ ضدتروریستی سهند ۲۰۲۵ با حضور کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای را نمادی از اقتدار و عزت ایران اسلامی دانست.

وی به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری پرداخت و با ابراز نگرانی از کاهش نرخ باروری و ازدواج، عوامل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را در این روند موثر دانست.

امام جمعه سلطانیه با اشاره به مشکلات موجود در اجرای طرح‌های دولتی در این زمینه، خواستار رفع موانع و تسهیل ازدواج و فرزندآوری برای جوانان شد.

وی با گرامیداشت روز جهانی عاری از خشونت و افراطی‌گری و روز حمل و نقل و رانندگان، بر نقش پیشتاز ایران در مبارزه با تروریسم و خشونت و همچنین فداکاری رانندگان در تامین مایحتاج مردم در شرایط دشوار تاکید کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha