جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۳
حفظ عفاف و کرامت، سد نفوذ فرهنگی دشمن است

حوزه / حجت الاسلام مظاهری با تأکید بر جایگاه عفاف در حفظ هویت جامعه اسلامی، گفت: صیانت از کرامت زن و پایبندی به ارزش‌های دینی، مهم‌ترین مانع نفوذ فرهنگی دشمن و ابزاری مؤثر برای خنثی‌سازی جنگ نرم علیه خانواده‌ها و نسل جوان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت الاسلام مظاهری امام جمعه مریانج امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با تأکید بر رعایت تقوای الهی، شکرگزاری نسبت به نعمت‌های خداوند را نشانه انسان با تقوا دانست و اظهار داشت: دیدن نعمت‌های الهی خود عین شکر است و اگر جامعه شاکر باشد، وعده الهی «لَئِن شَکَرتُم لَأزیدَنَّکُم» محقق خواهد شد.

وی با اشاره به نزول باران و نعمت برف در روزهای اخیر، این نعمت الهی را مایه رحمت و برکت دانست و افزود: انسان با تقوا هیچ‌گاه نعمت‌ها و خوبی‌های خالق خود را فراموش نمی‌کند و همواره باید در نمازها و زندگی روزمره شاکر الطاف الهی باشد.

امام جمعه مریانج میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) را به‌ویژه به بانوان حاضر در نماز جمعه تبریک گفت و با اشاره به شخصیت بی‌بدیل آن حضرت، تصریح کرد: حضرت زهرا(س) «حجت خدا بر همه حجت‌های الهی» و الگویی کامل در مادری، همسری و زندگی فردی و اجتماعی است و زنان و دختران جامعه اسلامی باید ایشان را بهترین الگو برای زندگی خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه اسلام به زن بالاترین کرامت و منزلت را بخشیده است، گفت: اگر زنان جایگاه واقعی خود را بشناسند، هرگز به ابتذال و در دسترس بودن تن نمی‌دهند و با حفظ حیا و عفت، شأن حقیقی خود را پاس می‌دارند. این در حالی است که نگاه غربی، زن را به کالای جنسی و ابزاری برای لذت مردانه تقلیل داده است.

حجت الاسلام مظاهری با هشدار نسبت به توطئه‌های فرهنگی غرب، تأکید کرد: دشمن به‌جای جنگ نظامی، سبک زندگی زنان و دختران، مدارس و دانشگاه‌ها را هدف قرار داده و بزرگ‌ترین تهدید برای جامعه اسلامی، ترویج سبک زندگی غربی، تجمل‌گرایی، اشرافی‌گری و مادی‌گرایی است.

وی با اشاره به آمارهای تکان‌دهنده جهانی درباره خشونت و سوءاستفاده از زنان و دختران، تصریح کرد: تجارت غیرقانونی زنان یکی از بزرگ‌ترین صنایع مجرمانه جهان است و گزارش‌های نهادهای بین‌المللی و انجمن روان‌شناسی آمریکا نشان‌دهنده جنسی‌سازی گسترده دختران و افزایش آسیب‌های روحی و اجتماعی آنان است.

امام جمعه مریانج به گزارش ارائه‌شده به رهبر معظم انقلاب درباره وضعیت حجاب و باندهای ابتذال اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب دستور برخورد قاطع با جریان‌های سازمان‌یافته فساد فرهنگی را صادر کردند و بر نقش روحانیت، اساتید، مدارس، دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی در جهاد تبیین تأکید داشتند.

وی با اشاره به اقدامات دولت در این زمینه، ضمن قدردانی از برخورد قاطع رئیس‌جمهور با مخالفان اجرای طرح‌های مربوط به عفاف و حجاب، تأکید کرد: هرچند این اقدامات دیرهنگام بود، اما حمایت از این تصمیم‌ها ضروری است.

حجت الاسلام مظاهری، مصرف‌گرایی و اسراف را یکی از عوامل تضعیف کشور و کمک ناخواسته به دشمن دانست و افزود: اسراف در آب، برق، گاز، بنزین و سایر منابع ملی باید جدی گرفته شود؛ چراکه مصرف بی‌رویه، اقتصاد کشور را با چالش مواجه می‌کند.

وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر پرهیز از اسراف، خاطرنشان کرد: اصلاح الگوی مصرف یک وظیفه ملی و دینی است و بی‌توجهی به آن، زمینه‌ساز وابستگی اقتصادی و فشار بر کشور خواهد شد.

امام جمعه مریانج از اقدام خیرخواهانه یکی از خیران در اهدای مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان برای مسجد جامع امیرالمؤمنین علی(ع) قدردانی کرد و با اشاره به فعالیت گروه جهادی مسجد در اعزام زائران «زیارت‌اولی» به کربلای معلی، خواستار مشارکت بیشتر مردم در این حرکت معنوی شد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha