جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۹
همدلی حوزه و دانشگاه سد نفوذ فرهنگی دشمن است

حوزه/ حجت الاسلام شمس‌الدینی ضمن گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: شهید مفتح نماد پیوند علم و ایمان بود. اگر حوزه و دانشگاه همدل باشند، جامعه از هرگونه نفوذ فرهنگی مصون خواهد ماند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام شیخ حسن شمس‌الدینی امام جمعه موقت رابر در خطبه‌های نماز جمعه، با توصیه نمازگزاران به تقوای الهی و خودسازی، اخلاص در عمل را عامل موفقیت بندگان صالح دانست و گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) در حالی به نیازمندان طعام داد که خود در تنگدستی بود، اما نیتش تنها رضای خدا بود و همین اخلاص رمز ماندگاری انسان‌ها است.

وی با اشاره به جایگاه شهیدان والامقام افزود: حاج قاسم سلیمانی و شهید رئیسی با اخلاص در عمل به قله‌های افتخار رسیدند، هرکس برای خدا کار کند، خدا خودش پای کار او می‌آید.

امام جمعه موقت رابر در ادامه با انتقاد از برخی رفتارهای فرهنگی نامناسب، تأکید کرد: در کشوری که نام حضرت زهرا (س) بر آن است، نباید برنامه‌هایی برگزار شود که احساسات مردم مؤمن را جریحه‌دار کند. مسئولان فرهنگی باید با هوشمندی مانع تکرار چنین رخدادهایی شوند.

وی در تحلیل حمایت رهبر معظم انقلاب از دولت اظهار کرد: حمایت از دولت به معنای نادیده‌گرفتن مشکلات نیست، بلکه پیام اتحاد و ثبات در برابر دشمنان است، رهبر معظم انقلاب با روش حمایت علنی و نقد غیرعلنی راه اصلاح را فراهم می‌کنند.

حجت الاسلام شمس‌الدینی ضمن گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه یادآور شد: شهید مفتح نماد پیوند علم و ایمان بود. اگر حوزه و دانشگاه همدل باشند، جامعه از هرگونه نفوذ فرهنگی مصون خواهد ماند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha