دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۹
حجاب ضامن امنیت و آرامش اجتماعی بانوان است

حوزه/ امام جمعه برازجان گفت: حجاب، نماد شخصیت، ارزش و جایگاه زن مسلمان است و در نگاه دینی، تنها یک تکلیف شرعی نیست بلکه سپری برای حفظ امنیت، آرامش و شأن اجتماعی بانوان به شمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام حسن مصلح امام جمعه برازجان ظهر امروز در نشست هماهنگی برگزاری پیاده‌روی خانوادگی با تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت هفته زن، با اشاره به جایگاه والای آن حضرت در فرهنگ اسلامی، اظهار کرد: حضرت زهرا (س) الگوی کامل ایمان، عفاف، حیا و مسئولیت‌پذیری برای بانوان مسلمان است و برگزاری مناسبت‌های فرهنگی و مذهبی باید به گونه‌ای باشد که پیام زندگی فاطمی به‌درستی به نسل امروز منتقل شود.

وی با تأکید بر اهمیت مسئله حجاب در جامعه اسلامی افزود: حجاب، نماد شخصیت، ارزش و جایگاه زن مسلمان است و در نگاه دینی، تنها یک تکلیف شرعی نیست بلکه سپری برای حفظ امنیت، آرامش و شأن اجتماعی بانوان به شمار می‌رود.

امام جمعه برازجان با اشاره به وظیفه نهادهای فرهنگی در ترویج این ارزش‌ها تصریح کرد: فرهنگ حجاب همواره از آموزه‌های اصلی حضرت فاطمه زهرا (س) بوده و لازم است این ارزش الهی به‌ویژه در میان نسل جوان، با برنامه‌ریزی فرهنگی مناسب تقویت و نهادینه شود.

حجت‌الاسلام مصلح در بخش پایانی سخنان خود، خانواده را سنگ‌بنای جامعه اسلامی دانست و گفت: برگزاری پیاده‌روی خانواده‌های فاطمی، فرصت مناسبی برای نمایش وحدت خانوادگی و ترویج سبک زندگی پاک و متعالی است و می‌تواند فضای اجتماعی شهرستان را به سمت معنویت، همدلی و تقویت ارزش‌های دینی سوق دهد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha