حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل نوری، استاد حوزه، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ساری، با اشاره به آیه «واعتصموا بحبل الله جمیعاً»، اظهار داشت: احادیث فراوانی «حبل الله» را به ولایت امیرمؤمنان علی (ع) و ائمه معصومین (ع) تطبیق کردهاند.
وی اظهار داشت: این احادیث با تفسیر «حبل الله» به اسلام، قرآن یا پیامبر اکرم (ص) منافاتی ندارد؛ زیرا منظور از «حبل الله» هرگونه وسیله ارتباط با ذات پاک خدای مهربان است، خواه این وسیله اسلام باشد، یا قرآن، یا پیامبر و یا جانشینان او که علی (ع) و فرزندان پاک و معصوم ایشان هستند.
استاد حوزه افزود: بیان موارد فوق به عنوان مصادیق «حبل الله»، اشاره به این حقیقت دارد که انسان بدون مربی و راهنما، در چاه تاریک غرایز سرکش و جهل باقی میماند و برای نجات نیاز به ریسمان محکمی دارد تا به آن چنگ زده و بیرون آید. این رشته محکم، همان ارتباط با خدا از طریق قرآن، آورنده قرآن و جانشینان واقعی اوست که مردم را از سطوح پست به آسمان تکامل معنوی میرسانند.
حجت الاسلام و المسلمین نوری تصریح کرد: «حبل الله» و ریسمان الهی برای نجات از هلاکت، مصادیقی دارد که ولایت امیرمؤمنان علی (ع) و یازده فرزند معصوم ایشان، از مصادیق روشن آن است. ما موظفیم به ولایت آنان تمسک کرده و از دستوراتشان پیروی کنیم؛ چنانکه از امام باقر (ع) روایت شده است که آل محمد همان حبل الله هستند که به اعتصام به آن امر شدهاند» و سپس آیه «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا» را تلاوت فرمودند.










نظر شما