به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی امروز در آیین گرامیداشت یوم الله ۱۲بهمن در سالن اجتماعات گلزار شهدای دارالسلام گلابچی کاشان، با بیان اینکه ارزش انسان به مطالعه قرآن است، اظهار داشت: قیامی که امام خمینی (ره) در12 بهمن 1357 برپا کردند و 22 بهمن به ثمر نشست به خاطر سر لوحه قرار دادن قرآن بود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی، با بیان اینکه قرآن می فرماید کافر، حق ندارد برمسلمان و مومن غلبه کند، افزود: والدین به فرزندانشان بگویند که شعار اصلی ما استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود.
امام جمعه کاشان، با بیان اینکه در زمان شاه کسی جرأت نداشت حتی یک اعلامیه و رساله امام خمینی(ره) را توزیع کند، یادآور شد: در زمان طاغوت به قدری در داخل کشور خفقان بود که هیچ تصمیمی بدون اراده آمریکا، انگلیس گرفته نمی شد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی، با بیان اینکه امام راحل به ملت ایران استقلال، آزادی، جمهوریت و اسلامیت داد، اظهار کرد: کسانی که شعار زن و زندگی و آزادی را سر می دهند، بدانند که براساس شاخص جهانی امید به زندگی قبل از انقلاب، 56 سال بود و امروز 75 و نیم سال شده است.
نماینده ولی فقیه درکاشان، با بیان اینکه از نظر تجهیزات پزشکی 10 درصد تولید داخل داشتیم و امروز 70 درصد تولید تجهیزات پزشکی داریم، یادآور شد: درحال حاضر از نظر تولید تجهیزات پزشکی رتبه اول را در منطقه داریم.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی، با بیان اینکه ششمین سازنده دستگاههای تصویر برداری پزشکی هسته ای هستیم، ابراز کرد: قبل از انقلاب در نانو صفر بودیم ولی امروز به برکت انقلاب اسلامی و تلاش جوانان، در مقالات نانو با 50 مرکز تحقیقاتی و 320 شرکت تخصصی دانش بنیان در رتبه پنجم قرار داریم.
نماینده ولی فقیه درکاشان، برلزوم خدمت بی منت به مردم تاکید کرد و با بیان اینکه ماندگاری انقلاب در راضی بودن مردم است، تصریح کرد: مسئولان می توانند با ارباب رجوع طوری برخورد کنند که با عملکرد درست شیرینی انقلاب را به آنها بچاشنند.
انتهای پیام/










نظر شما