جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۱
حضور آمریکا در منطقه برای حفاظت از موجودیت رژیم جعلی صهیونیستی است

حوزه/ استاد حوزه علمیه گفت: حضور آمریکا در منطقه برای تضعیف ایران و همچنین حفاظت از موجودیت رژیم جعلی صهیونیستی است.

حجت‌الاسلام مسعود محمدی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در سنندج، ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک و عزیز رمضان اظهار کرد: رمضان ماه مهمانی برای همه مسلمین است این ماه یک فرصت ناب برای همه مسلمین در سراسر جهان محسوب می شود.

این استاد حوزه گفت: در ماه رمضان آداب و رسوم دینی بسیاری است که ما مکلفیم آنها را به جایی آوریم؛ همانند دستگیری از فقرا و تهیدستان و همچنین انس بیشتر با قرآن و مساجد بنابراین فرد روزه دار و حتی کسی که سعادت گرفتن روزه در این ماه عزیز را ندارد باید بیش از پیش با قرآن مانوس شود قرآن کتاب جامع برای هدایت انسان در این عصر پوشالی است.

حجت‌الاسلام محمدی در ادامه سخنان خود با اشاره به دشمنی معاندان علیه این انقلاب و نظام اسلامی عنوان کرد: از همان روزهای نخستین پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز دشمنان تلاش بسیاری داشتند که اجازه ندهند قدرت ایران اسلامی از مرزهایش فراتر برود ولی هرگز این چنین نشد و امروز این انقلاب به سراسر جهان صادر شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تهدیدات نظامی آمریکایی ها و صهیونیست ها علیه ایران، یادآور شد: این نوع تهدیدات آمریکایی تازگی ندارد و در طول چهل و هفت سال گذشته تا به امروز ایران اسلامی همواره مورد تهدید نظامی و سیاسی و اقتصادی دشمنان قرار گرفته است ولی هرگز این تهدیدات خدشه ای بر پیکره این انقلاب وارد نکرده است بنابراین ما نیز به عنوان یک ایرانی و یک مسلمان وظیفه داریم در کنار رهبر معظم انقلاب از این نظام اسلامی تا آخرین قطره خون دفاع کنیم.

این استاد حوزه گفت: دشمن به خوبی می داند که توانایی تقابل نظامی با ایران اسلامی را ندارد بنابراین دست به هر حیله ای می زند تا قدرت ملت ایران را تضعیف کند که نمونه بارز آن استفاده از شبکه های ماهواره ای و کانال های رسانه ای است، دشمن امروز به سمت جنگ نرم رفته است و تلاش دارد با این کار از داخل کشور عقیده ها و اعتماد به نفس ملت ایران را تحت تاثیر سخنان دروغ و شیطانی خود قرار دهد.

وی در پایان سخنان خود خاطرنشان ساخت: حضور آمریکا در منطقه و تهدید ایران از سوی وی به خاطر چندین امر صورت می پذیرد؛ نخست تضعیف ایران مقتدر و منزوی کردن جمهوری اسلامی و هدف دیگر آمریکایی ها از این همه تهدید و لشکرکشی علیه ایران حفاظت از موجودیت رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha