جمعه ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۰
مقاومت ملت‌های آزاده به آزادی قدس و نابودی رژیم صهیونیستی می‌انجامد

حوزه / حجت‌الاسلام مهدی منصوری در خطبه‌های نماز جمعه طارم با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس، تأکید کرد: بی‌تردید ایستادگی آزادگان جهان، سرانجامی جز آزادی قدس شریف و نابودی رژیم کودک‌کش صهیونیستی ندارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام مهدی منصوری، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر طارم، با بیان اینکه حضور پرشور و میلیونی ملت بزرگ ایران در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس، بار دیگر اقتدار، بصیرت و وحدت مردم مؤمن و انقلابی کشورمان را به نمایش گذاشت و نشان داد که ملت ایران همواره در دفاع از آرمان فلسطین و مقابله با ظلم و اشغالگری در صحنه حضور دارند، اظهار کرد: این حضور دشمن‌شکن، پوزه دشمنان اسلام و استکبار جهانی را به خاک مالید و تمامی محاسبات آنان را بر هم زد. از مردم ولایتمدار و بصیر شهرستان طارم نیز که همگام با ملت ایران با حضوری گسترده در این راهپیمایی شرکت کردند، صمیمانه قدردانی می‌شود.

وی با بیان اینکه این حضور آگاهانه نشان داد که ملت ایران در ماه مبارک رمضان نیز با روحیه‌ای مضاعف در میدان دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و حمایت از جبهه مقاومت ایستاده‌اند، بیان کرد: بی‌تردید مقاومت و ایستادگی ملت‌های آزاده، سرانجام به آزادی قدس شریف و نابودی رژیم جعلی و کودک‌کش صهیونیستی خواهد انجامید.

امام جمعه طارم با اشاره به اینکه در این ایام همچنین سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و روز بزرگداشت شهدا را گرامی می‌داریم و یاد و خاطره شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس، شهدای جبهه مقاومت و همه شهدای راه حق و عدالت را ارج می‌نهیم، تأکید کرد: امنیت، عزت و پیروزی‌های امروز ایران اسلامی مرهون خون پاک شهدا و ایثارگری‌های آنان است. آنان با فداکاری و از خودگذشتگی، درس مقاومت و ایستادگی را به ملت ایران آموختند و راه عزت و استقلال را هموار ساختند.

وی عنوان کرد: ملت ایران با تبعیت از ولایت و حفظ وحدت و هوشیاری در برابر شایعات و جنگ روایت‌ها، همچنان با قدرت در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی گام برخواهد داشت و دشمنان این ملت بار دیگر شکست و ناکامی را تجربه خواهند کرد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha