جمعه ۲۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۱:۴۱
سیاستگذاری و راهبری برنامه‌های «شب‌های اقتدار» بر عهده ائمه جمعه قرار دارد

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با تأکید بر ضرورت استفاده از تمام ظرفیت‌ها در این عرصه، گفت: مدیریت این برنامه‌ها در حیطه وظایف و مأموریت‌های دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی است، اما سیاستگذاری و راهبری آن بر عهده ائمه جمعه هر شهر قرار دارد.  

به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی در گردهمایی ائمه جمعه استان سمنان با تقدیر از برگزاری مستمر جلسات هم‌اندیشی و هم‌فکری ائمه جمعه استان، به بیان دیدگاه امام شهید انقلاب اسلامی(ره) در خصوص موضوعات مرتبط با جنگ نرم اشاره کرد و اظهار داشت: روحیه امام شهید(ره) و در امتداد آن رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع جنگ نرم و جنگ شناختی، روحیه‌ای تهاجمی است نه تدافعی؛ به این معنا که نباید بنشینیم تا تهاجمی از سمت دشمن بر یکی از عرصه‌ها وارد شود و بعد برای خنثی‌سازی آن چاره‌اندیشی کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای تهاجم رسانه‌ای و تبلیغاتی به دشمن آمریکایی، صهیونیستی به‌موازات نقش‌آفرینی در میدان مبارزه تاکید کرد و گفت: در این جنگ، میادین و خیابان‌ها به قرارگاه بزرگ جنگ نرم تبدیل شدند و مدیریت این قرارگاه نیز امروز بر عهده ائمه جمعه است، این اجتماعات به مثابه کارگاهی برای محک زدن نحوه و توان مدیریت فرهنگی کشور است.

امام جمعه سمنان اجتماعات خیابانی «شب‌های اقتدار» را موجب بروز و شکوفایی استعدادهای شناخته نشده و همچنین زمینه‌ساز وحدت و یکپارچگی اقشار مختلف جامعه دانست و ادامه داد: جوانان و نوجوانانی که در این اجتماعات برای اولین بار به اجرای برنامه می‌پردازند و یا افراد هنرمندی که در گذشته شاید کمتر در محافل ملی حضور می‌یافتند، امروز به برکت برگزاری این اجتماعات، شناسایی و شکوفا شده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با تأکید بر ضرورت استفاده از تمام ظرفیت‌ها در این عرصه تصریح کرد: مدیریت این برنامه‌ها در حیطه وظایف و مأموریت‌های دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی است، اما سیاستگذاری و راهبری آن بر عهده ائمه جمعه هر شهر قرار دارد.

نماینده ولی فقیه در سمنان به دغدغه‌مندی مردم برای حضور مسئولان در این اجتماعات اشاره کرد و یادآور شد: گاهی مردم به صف اول می‌آیند و نسبت به حضور یکایک مسئولان حساسیت به خرج می‌دهند و از مدیران حاضر در مراسم، که حضور آنان وظیفه‌شان است، تشکر می‌کنند، شاید حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در برخی شب‌ها به علت مشغله در جبهه‌های دیگر کم‌رنگ‌تر باشد اما حضور مستمر ائمه جمعه در کنار مردم، به خصوص در شهرهای کم‌جمعیت و روستاها، امیدآفرین و نشاط‌بخش خواهد بود.

وی به در پیش بودن هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز اشاره کرد و با یادآوری حضور برخی نامزدهای انتخاباتی در این اجتماعات، تصریح کرد: نه صرفاً حضور نامزدها، بلکه حمایت قلبی تمام نامزدها از نظام جمهوری اسلامی ایران و همراهی آنان با مردم فداکارمان باید برای آحاد جامعه احراز شود. همچنین ائمه جمعه باید مراقب باشند وحدت و یکپارچگی افراد دچار چالش و اختلاف نشود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی، ائمه جمعه را پدران همه اقشار، اقوام و گروه‌های جوامع شهری و روستایی تحت مدیریتشان دانست و اظهار کرد: امام جمعه هر شهر باید هم با برخورد نیکو، جاذب تمام اقشار به سمت خود باشد و هم با اقتدار خود، مانع از ایجاد درگیری و اختلاف بین اقوام یا افراد با یکدیگر شود.

امام جمعه سمنان به پیگیری‌های استاندار و مسئولان اقتصادی استان برای حل معضلات اقتصادی به وجود آمده پس از جنگ تحمیلی اخیر اشاره کرد و ادامه داد: مشکلات بسیاری اعم از کمبود مواد اولیه و صادرات محصولات و همچنین مسائل مربوط به افزایش حقوق کارگران، هم برای قشر کارگر و هم برای قشر صنعتگر در این شرایط دشواری‌هایی را به‌دنبال داشته که این مسأله با اقدامات مستمر و مسئولیت‌پذیرانه استاندار سمنان در دست پیگیری قرار دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی، ارائه بسته‌های تسهیلاتی در حوزه مسائل بانکی، بیمه‌ای و مالیاتی را ارزشمند دانست و گفت: صاحبان صنایع و فعالان اقتصادی استان انصافاً همراهی مطلوبی با نظام، انقلاب و دولت داشته‌اند لکن همه ما وظیفه داریم مشکلات آنان را در سطوح ملی و استانی و با حداکثر توان دنبال کنیم.

نماینده ولی فقیه در سمنان بر آمادگی ائمه جمعه و دیگر مسئولان هر شهرستان برای استقبال از افرادی که قصد شرکت در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی دارند، تاکید کرد و یادآور شد: استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود بویژه ظرفیت مواکب مردمی در این عرصه مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه سمنان، برنامه‌ریزی برای حفظ امنیت مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: امیدواریم در آینده‌ و پس از تثبیت شرایط و تامین امنیت لازم، شاهد برگزاری باشکوه این مراسم که ابعاد بین‌المللی دارد، باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی در خصوص مذاکرات اخیر اظهار کرد: خداوند متعال دست ملت ایران را در این نبرد مهم از امتیازات و امکانات مختلفی پر کرده که یکی از آنها وجود تنگه هرمز در جغرافیای ایران اسلامی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان، تهدیدات دشمن به موازات انجام مذاکره را به‌منظور اثرگذاری بر معادلات سیاسی و بین‌المللی دانست و خاطرنشان کرد: حضور مقتدرانه تیم مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی ایران با محوریت دکتر قالیباف در این عرصه یک پیروزی بزرگ بود که باید برای آحاد جامعه تبیین شود.

امام جمعه سمنان با تأکید بر لزوم تبعیت همگان از فرامین مقام معظم رهبری اظهار کرد: ان‌شاءالله همه ما در عمل به تکالیف دینی و وظایف قانونی خود موفق و سربلند باشیم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha