به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران، حجت الاسلام والمسلمین علی سیفی آملی، معاون حقوقی رئیس دیوان عالی کشور با آیت الله سید احمد علم الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد دیدار کرد.
آیت الله علم الهدی در این دیدار بر ضرورت استمرار حضور مردم در صحنه تاکید کرد و گفت: ائمه جمعه و جماعات و مبلغان دینی نقش مهمی در حفظ و تقویت این حضور حماسی مردم دارند.
ملت ایران با حضور به موقع خود در صحنه راه رهبر شهید انقلاب اسلامی را ادامه دادند
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در ادامه با اشاره به شهادت حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنهای قائد امت، گفت: ملت ایران با حضور به موقع خود در صحنه راه رهبر شهید انقلاب اسلامی را ادامه دادند.
وی در ادامه با اشاره به انتخاب حضرت آیت الله سید مجتبی خامنهای به عنوان رهبر سوم انقلاب اسلامی، گفت: مقام معظم رهبری در نهایت صحت و سلامت در حال اداره کشور هستند و لذا همه باید مطیع اوامر معظم له باشیم تا شاهد تحمیل شکست تاریخی دیگر به استکبار جهانی باشیم.
آیت الله علم الهدی در پایان گفت: وظیفه امروز مردم و مسئولان، حفظ اتحاد و همبستگی در سایه ولایت فقیه است و روحانیون باید در این زمینه نقش مهمی ایفا کنند.
حجت الاسلام والمسلمین علی سیفی آملی نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از فعالیت های جاری کشور در حوزه حقوقی و قضایی، گفت: امور مردم در حوزه های مختلف طبق تاکیدات حضرت آیت الله سید مجتبی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حال انجام است.
روحانیون با شجاعت و بصیرت، مدافع ولایت، انقلاب اسلامی و مردم هستند
مسئول مدرسه علمیه حضرت حجت علیه السلام تهران در ادامه به ارائه گزارشی از فعالیت های حوزویان تهران در دفاع از انقلاب اسلامی و کشور پرداخت و خاطرنشان کرد: روحانیون و طلاب در جنگ رمضان همچون دفاع مقدس هشت ساله و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با شجاعت، حکمت، بصیرت و درایت مدافع ولایت، انقلاب اسلامی و مردم بوده اند.
امام جماعت مسجد جامع امام رضا علیه السلام شهرک اکباتان تهران در ادامه به تداوم حضور اهالی مساجد در صحنه و میدان به منظور دفاع از کشور، اشاره کرد و گفت: مسجد محوری که جزو مطالبات رهبر شهید انقلاب اسلامی بود در جریان جنگ تحمیلی سوم به خوبی محقق شده است.










نظر شما