چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۹
دو مادر زندانی جرائم غیرعمد در کاشان به مناسبت دهه کرامت آزاد شدند

حوزه/ به مناسبت دهه کرامت و با همت هیات امام حسن مجتبی (ع) و گروه جهادی کریم اهل بیت و کمک خیرین دو مادر زندانی جرائم غیر عمد در کاشان آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، با همت هیات امام حسن مجتبی(ع) و گروه جهادی کریم اهل بیت (اثیرالحسن) بلوارخاندایی و همراهی خیرین نیک‌اندیش، دو مادر زندانی محکوم به جرائم مالی غیرعمد، طعم شیرین آزادی را چشیدند.

این اقدام خداپسندانه به نیابت از کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه (س) و حضرت علی ابن موسی‌الرضا (ع) در دهه کرامت انجام شد و این دو مادر به آغوش خانواده خود بازگشتند.

در حال حاضر ارگان‌ها و نهادهای مختلف نسبت به آزادی زندانیان جراُم غیرعمد در شهرستان کاشان اقدام می‌کنند، ضمن اینکه هر فرد و نهادی می‌تواند برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در شهرستان کاشان با مراجعه به ستاد دیه اقدام کند.

شهروندان کاشانی با هر توان مالی می‌توانند برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد اقدام کنند و شماره حساب ۰۱۰۷۷۰۷۶۵۸۰۰۷، شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۱۰۳۱۳ و شماره شبا IR ۳۹۰۱۷۰۰۰۰۰۰۰۱۰۷۷۰۷۶۵۸۰۰۷ آماده دریافت کمک‌های نقدی خیران است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha