جمعه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۶
پیوستگی با ولایت الهی، اتحاد مقدس و بصیرت عوامل اصلی پیروزی‌ ملت ایران است

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی فر پیوستگی با ولایت الهی، اتحاد مقدس و بصیرت را  عوامل اصلی پیروزی‌ ملت ایران در جنگ رمضان دانست و گفت: همانطور که حضرت آیت سیدمجتبی خامنه‌ای فرمودند همه باید مراقب فتنه دشمن برای ایجاد اختلاف باشیم و لذا باید با وحدت و انسجام ملی مدافع ولایت فقیه و انقلاب اسلامی باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد طباطبایی فر، امام جماعت مسجد امیرالمومنین امام علی(ع) (محله باغچه بیدی منطقه ۱۴ تهران) در گفت و گو با خبرگزاری حوزه در تهران با اشاره به شهادت حضرت آیت العظمی سیدعلی خامنه‌ای توسط رژیم تروریستی آمریکا، اظهار داشت: هر چند شهادت قائد عظیم الشان امت امام خامنه‌ای ضایعه سنگینی بود، اما منشا معجزات الهی بود.

امام جماعت مسجد امیرالمومنین امام علی(ع) گفت: بعثت و خیزش عمومی مردم، استقامت نیروهای مسلح و بصیرت مذاکره کنندگان و انتخاب شایسته و به موقع حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی از عنایات الهی و نتیجه برکت خون امام شهید و همه شهدای جنگ رمضان است.

ملت ایران آغازگر تمدن جدیدی بر مبنای توحید است

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه، حضور حماسی مردم در صحنه و تحیر و دستپاچگی و تغییر مواضع دشمن را از دیگر نشانه‌های عنایت الهی برشمرد و گفت: ملت ایران آغازگر تمدن جدیدی در بشریت بر مبنای ایمان به خدا خواهد بود و صفحه جدیدی را در تاریخ دنیا رقم خواهد زد.

حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی فر در ادامه با بیان اینکه امروز علاوه بر ایران شاهد به وجود آمدن یک خیزش جهانی هستیم تصریح کرد: این بشارت را می‌دهیم که پیروزی از آن ملت ایران است.

وی با استناد به آیه «فَإِنْ یَسْتَخْفُوکُمْ فَإِنَّ اللَّهَ حَسْبُکُمْ که خداوند در این آیه وعده می‌دهد که اگر دشمن عزم فریب مومنین را داشت، فریب به خود دشمن بازمی‌گردد، افزود: خداوند با نصرت آسمانی و همراهی مؤمنان، دل‌های یکدیگر را متحد می‌کند. این تألیف قلوب که امروز در میان مردم، مسؤولان و رزمندگان ایران می‌بینیم، معجزه‌ای الهی است که تنها خداوند قادر به ایجاد آن است.

امام جماعت مسجد امیرالمومنین امام علی(ع) (محله باغچه بیدی منطقه ۱۴ تهران) تأکید کرد: اگر تمام ثروت زمین هزینه می‌شد، هرگز چنین یک‌دلی و همدلی بین اقشار مختلف جامعه شکل نمی‌گرفت، این وحدت، نشان‌دهنده اتمام حجت الهی و یاری خداوند است که پس از شهادت امام شهید شاهد معجزات بزرگی بودیم که نخستین آن، این اتحاد قلبی میان مؤمنان بود.

وی در همین راستا اضافه کرد: مردم ایران امروز نشان دادند که چگونه می‌توانند در برابر توطئه‌های دشمنان ایستادگی کنند و این ایستادگی مصداق بارز آیه قرآن است که وعده نصرت به مؤمنان را می‌دهد.

حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی فر با اشاره به آیه «وَإِنْ تَوَلَّوْا فَإِنَّ اللَّهَ هُوَ مَوْلَاکَ»، ادامه داد: طبق تاکید قرآن، اگر مردم، رسول خدا و ائمه اطهار علیهم السلام را تنها بگذارند، خداوند قومی را برمی‌انگیزد که عاشق خدا و خدا نیز عاشق آنان است، اینان اهل جهاد و مقاومت هستند و در برابر دشمن سر خم نمی‌کنند.

وی تصریح کرد: امروز روشن شده است که اگر مسئولین در برابر دشمن عزت‌مداری کنند و پای میز مذاکره‌ای که در آن ذلت ما باشد نروند، پیروز می‌شویم، آمریکا امروز در برابر ملت ایران تسلیم شده است؛ آنها درخواست آتش‌بس و مذاکره می‌کنند و ما پیروز میدان هستیم.

امام جماعت مسجد امیرالمومنین امام علی(ع) (محله باغچه بیدی منطقه ۱۴ تهران) افزود: ما با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم، ما مطالبه‌گر هستیم، آنچه نباید از ما گرفته می‌شد، گرفته شد؛ اکنون ما طلبکاریم. آمریکا و رژیم صهیونیستی خون بهترین رهبر انقلاب، فرزندان، فرماندهان، نخبگان علمی و نظامی ما را به ناحق ریختند.

ملت ایران مطالبه گر خون امام شهید است

حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی فر در ادامه با بیان اینکه ما با این دشمن خونی هرگز کنار نخواهیم آمد، تصریح کرد: اگر ضرورت اقتضا کند که تعاملی صورت گیرد، باید تحت عنوان مطالبه‌گری و فشار برای بازپس‌گیری حقوق تضییع شده باشد، نه مذاکره بر سر خواسته‌های دشمن.

وی در ادامه، عامل اصلی پیروزی‌های اخیر را پیوستگی با ولایت الهی دانست و گفت: پیوستگی به ولایت فقیه است که ایران را پیروز می‌کند، پشت سر رهبری حرکت کنید که عامل وحدت و پیروزی است؛ اختلاف نکنید و همه یک کلام و یک دل باشید.

حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی فر افزود: آمریکا دشمن قسم خورده ملت ایران است و باید با رفتار و موضع گیری های مان دشمنی با او را به رخ بکشیم و باید مرگ بر آمریکا در شعار و عمل ما یک جور باشد و این حضور شما در میادین و خیابان ها جهاد فی سبیل‌الله است، خداوند اجر مجاهدان را به شما عطا فرماید.

امام جماعت مسجد امیرالمومنین امام علی علیه السلام در ادامه با یادآوری خطر تفرقه اندازی دشمن میان و مردم که توسط رییس جمهور تروریست آمریکا و رسانه های معاند دنبال می شود، اظهارکرد: قائد شهید ما در شرایط مختلف این خطر را یادآوری کردند که دشمن با دروغ پراکنی و فریب می خواهد بین مردم و مسئولان نظام فاصله و شکاف ایجاد کند اما باید با روشنگری و جهاد تبیین این توطئه را خنثی کرد.

باید انسجام ملی را همچنان با قدرت تقویت کرد

وی خاطرنشان کرد: دشمنان همه صحبت های مسئولین و حضور مردم را مستمر رصد می کنند و باید این انسجام و وحدتی که تا امروز وجود داشته است همچنان با قدرت تقویت شود تا دشمنان اسلام بیش از پیش ناامید شوند.

حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی فر در پایان با اشاره به حضور مستمر ملت ایران در میدان و خیابان های کشور در دفاع از انقلاب اسلامی و وطن، گفت: اتحاد مسئولان موجب تقویت روحیه جهادی مردم در کف خیابان ها می شود و لذا با تبعیت از حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای مقام معظم رهبری، مدافع کشور باشیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha