پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۰
رسول خدا (ص) اصالت خانواده را زیر بنای سلامت جامعه می دانند

حوزه/ حجت الاسلام صدیقی گفت: رسول خدا (ص) اصالت خانواده را زیر بنای سلامت جامعه می دانند.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام ماشاءالله صدیقی دفتر مسئول نهادنمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در مراسم پیوند ازدواج زوج دانشجوی مددجوی کاشانی به مناسبت سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، با تقدیر از برگزار کنندگان این مراسم به نقش خدمات ارزنده مرحوم گلابچی در شهرستان کاشان اشاره کرد و اظهار داشت: بعد از ایمان به خدا هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به عباد خداوند نیست.

حجت الاسلام صدیقی با تقدیر از زحمات پرسنل آسایشگاه گلابچی در راستای خدمت به مدد جویان، گفت: در حالات علامه طباطبایی آمده که ایشان شبی را در بیمارستان بستری شدند صبح هنگام به یکی از پرستاران گفتند: شما ثواب یک شب پرستاری از یکی از بیماران را به من بدهید من پاداش هفتاد سال نماز شبم را به شما می دهم.

مسئول دفتر نهادنمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی کاشان، گفت: رسول خدا (ص) اصالت خانواده را زیر بنای سلامت و اصالت جامعه می دانند و روی سلامت نسل تاکید کردند، در روز ازدواج حضرت فاطمه(س) با امیرالمومنین علی(ع) با استناد به قرآن فرمودند: دو دریای عصمت و طهارت کنار یکدیگر قرار گرفتند که از درون آنها لولوء و مرجان و فرزندانی چون امام حسن (ع) و امام حسین (ع) دخترانی همانند زینب (س) و ام کلثوم (س)بیرون خواهند آمد.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha