پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۲
برگزاری رویداد «هم‌صدا با مسجد» در قم / موکب‌داری ۳۰۰ کانون فرهنگی هنری در ایام جنگ تحمیلی

رویداد «هم‌صدا با مسجد» همراه با افتتاحیه اوقات فراغت کانون های مساجد استان قم با سخنرانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، رویداد «هم‌صدا با مسجد» همراه با افتتاحیه اوقات فراغت کانون های مساجد استان قم عصر چهارشنبه (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵) با هدف هم‌افزایی و تقویت همکاری میان مساجد و دستگاه‌های فرهنگی و خدمت‌رسان با حضور نمایندگان۳۰ دستگاه برگزار شد..

حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با اشاره به هدف خلقت، بندگی خدا را غایت آفرینش دانست و مسجد را محور تحقق این هدف عنوان کرد.

وی با اشاره به سیره نبوی، نخستین اقدام پیامبر اکرم(ص) پس از ورود به مدینه را بنیان‌گذاری مسجد قُبا بر پایه تقوا عنوان کرد و تأکید کرد: اساس کار مسجد بر تقواست.

حجت‌الاسلام والمسلمین روانبخش با بیان اینکه ۹۹ درصد شهدا از دل مساجد برخاسته‌اند، مسجد را «سنگر و پایگاه هستی» توصیف کرد و افزود: در حکومت نبوی، مسجد هم محل عبادت بود و هم محل حکومت، و هم قضاوت و اجرای عدالت.

وی تصریح کرد: در نظام اسلامی، مسجد محور است؛ امام خمینی(ره) در کنار منزلشان حسینیه بنا کردند و رهبر معظم انقلاب نیز همین مسیر را ادامه دادند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گاهی کم‌توجهی به مساجد شده است، خاطرنشان کرد: در جنگ تحمیلی و در جنگ سوم مسجد احیا شد و امروز محور تجمعات شبانه مردم است، نباید بگذاریم چراغ مسجد خاموش شود.

برگزاری رویداد «هم‌صدا با مسجد» در قم / موکب‌داری ۳۰۰ کانون فرهنگی هنری در ایام جنگ تحمیلی

فعالیت ۵۲۰ کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد استان قم

حجت‌الاسلام محمدرضا حیدری مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم نیز در این مراسم با گرامیداشت سالروز شهادت شهید رئیسی و همراهان ایشان تصریح کرد: شهید رئیسی الگوی صداقت و خدمت بی‌ادعا بود.
ما هم باید در مسیر خدمت صادق باشیم و همانند شهید رئیسی تقوای تشکیلاتی داشته باشیم.

وی در ادامه در تشریح اهداف این رویداد گفت: هدف اصلی از برگزاری «هم‌صدا با مسجد»، دعوت از دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی و خدماتی برای ارائه خدمات مبتنی بر مأموریت‌های سازمانی‌شان به مساجد است.

حجت‌الاسلام حیدری با تأکید بر اهمیت این پیوند میان نهادهای متولی و بدنه فعال مسجد، افزود: در این رویداد، امامان جماعت، هیئت امنا و فرماندهان پایگاه‌های بسیج گرد هم می‌آیند تا تعاملات لازم برای برقراری پیوندی مستمر و پویا در طول سال فراهم شود.

وی با اشاره به همزمانی این رویداد با فرارسیدن فصل تابستان گفت: برگزاری این رویداد، سرآغازی برای برنامه‌ریزی‌های اوقات فراغت است. با توجه به در پیش بودن این ایام، این رویداد فرصتی مغتنم برای هم‌افزایی دستگاه‌ها جهت غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در بستر مسجد محسوب می‌شود.

حجت الاسلام حیدری در پایان با اشاره به فعالیت ۵۲۰ کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد استان قم گفت: در ایام جنگ تحمیلی تنها در شهر قم شاهد موکب‌داری ۳۰۰ کانون و تاثیرگذاری آنها در میدان هستیم.

برگزاری رویداد «هم‌صدا با مسجد» در قم / موکب‌داری ۳۰۰ کانون فرهنگی هنری در ایام جنگ تحمیلی

انتهای پیام ۳۱۳/۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha