جمعه ۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۶
شروط رهبر معظم انقلاب ملاک عمل در مذاکرات است

حوزه/حجت الاسلام والمسلمین حسینی، گفت: جمهوری اسلامی در مذاکرات مقابل آمریکا محکم ایستاده و شروط رهبر معظم انقلاب ملاک عمل است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کاشان اظهار داشت: شواهد نشان می‌دهد آمریکا و دست نشانده‌هایش، لجستیک خود را کامل کرده‌اند و گرچه برخی هدف آن‌ها را تقویت موضع مذاکراتی عنوان می‌کنند اما مسئولان نظامی ما استفاده عملیاتی را هم محتمل‌ می‌دانند.

نماینده ولی فقیه در کاشان با هشدار درباره تکمیل تجهیزات دشمن در منطقه و احتمال استفاده عملیاتی آن‌ها، گفت: امروز مسئولان نظامی کشور تاکید می‌کنند که اگر آمریکا این بار دست به اشتباهی بزند، جنگی فرامنطقه‌ای در پیش خواهد بود.

امام جمعه کاشان ابراز کرد: جمهوری اسلامی در مذاکرات مقابل آمریکا محکم ایستاده و شروط رهبر معظم انقلاب ملاک عمل است.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی، با هشدار جدی به همسایگان، بیان کرد: ما حق همسایگی را به جای آوردیم، اما به کشورهای منطقه اعلام شده اگر خاک خود را در اختیار آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دهند، ما آن را به عنوان خاک متجاوز می شناسیم.

امام جمعه کاشان با تأکید بر ضرورت تبیین تاریخی موضوع حجاب برای نسل جوان، افزود: کمپانی‌های انگلیسی و آمریکایی برای فروش کالاهایشان، شخصیت زن را به ابتذال کشاندند و لذا باید پشت‌پرده بی‌حجابی برای دختران در مدارس تبیین شود.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، گفت: در آن عملیات غرورآفرین، حدود ۲۰ هزار نفر از نیروهای دشمن به اسارت درآمدند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha