شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۱
استقامت ایران، میراث بصیرت و رهبری شهید آیت‌الله العظمی خامنه‌ای است

حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن موسوی گفت: استقامت ایران در برابر فشارهای جهانی و پایبندی به مواضع اصولی، از میراث ارزشمند رهبری و مجاهدت‌های ایشان است.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن موسوی رئیس انجمن شرعی شیعیان جامو و کشمیر در خطبه‌های نماز جمعه که در بدگام کشمیر برگزار شد، گفت: استقامت ایران در برابر فشارهای جهانی و پایبندی به مواضع اصولی، از میراث ارزشمند رهبری و مجاهدت‌های ایشان است.

استقامت ایران، میراث بصیرت و رهبری شهید آیت‌الله العظمی خامنه‌ای است

وی با اشاره به جایگاه و خدمات رهبر شهید آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای (قدس سره) گفت: خدمات ایشان تنها به ایران محدود نبود، بلکه نقش وی در تحکیم انقلاب اسلامی، تقویت وحدت امت اسلامی، حمایت از مظلومان و ایستادگی در برابر ظلم، بخشی ماندگار از تاریخ معاصر جهان اسلام است.

رئیس انجمن شرعی شیعیان جامو و کشمیر افزود: نقش رهبر شهید در پاسداری از انقلاب امام خمینی(ره) و تبدیل ایران به کشوری قدرتمند، مستقل و تأثیرگذار، فراموش‌نشدنی است. استقامت ایران در برابر فشارهای جهانی و پایبندی آن به مواضع اصولی خود، میراثی از بصیرت، رهبری و تلاش‌های ایشان به شمار می‌رود.

وی تأکید کرد: امت اسلامی خدمات، استقامت و حمایت شهید آیت‌الله‌العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای از مظلومان را با احترام و قدردانی به یاد دارد.

این عالم برجسته کشمیری در ادامه، در واکنش به اظهارات توهین‌آمیز و ناشایست علیه شهید آیت‌الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای، به‌شدت ابراز تأسف و این اظهارات را محکوم کرد و گفت: چنین سخنانی احساسات دینی مسلمانان در کشمیر، لداخ و دیگر مناطق را جریحه‌دار می‌کند و اختلاف‌نظر هرگز نمی‌تواند توجیهی برای توهین به شخصیت‌های دینی باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن موسوی تأکید کرد: آزادی بیان نباید به ابزاری برای اهانت به شخصیت‌های دینی و جریحه‌دار کردن احساسات مذهبی مردم تبدیل شود.

وی همچنین از مقام‌های منطقه لداخ هند و مسئولان ذی‌ربط خواست با افراد مسئول در این زمینه، مطابق قانون، برخورد فوری و قاطع داشته باشند و گفت: انتظار می‌رود مسئولان با اقدام جدی، از تکرار چنین حوادثی در آینده جلوگیری کنند.

رئیس انجمن شرعی شیعیان جامو و کشمیر در پایان از مردم، به‌ویژه جوانان، خواست ضمن حفظ آرامش و خویشتنداری، در برابر هرگونه تحریک و تنش، واکنشی مسالمت‌آمیز و در چارچوب قانون داشته باشند.

استقامت ایران، میراث بصیرت و رهبری شهید آیت‌الله العظمی خامنه‌ای است

استقامت ایران، میراث بصیرت و رهبری شهید آیت‌الله العظمی خامنه‌ای است

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha