سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۵
معلمان و مبلغان دینی در تربیت نسل آینده مسئولیتی مشترک دارند

حوزه / حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی، با تأکید بر نقش مؤثر حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش در تربیت نسل آینده، تعامل و همکاری هدفمند این دو نهاد را زمینه‌ساز تقویت تربیت دینی و اخلاقی دانش‌آموزان دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گرگان، دومین جلسه کمیته همکاری‌های حوزه علمیه گلستان و آموزش‌وپرورش استان عصر روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی مدیر حوزه علمیه استان گلستان، قدرت‌الله نظری مدیرکل آموزش‌وپرورش استان و جمعی از معاونین دو مجموعه به میزبانی مدیریت حوزه علمیه استان گلستان برگزار شد.

در این نشست، ظرفیت‌های همکاری مشترک در عرصه تعلیم و تربیت، تقویت فعالیت‌های دینی در مدارس و حمایت از مبلغان طرح تربیتی امین مورد بررسی قرار گرفت.

ضرورت حمایت و قدردانی از مبلغان طرح امین

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی در این نشست ضمن خیرمقدم به حاضران، تعامل سازنده حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش را از برکات ارزشمند انقلاب اسلامی دانست و بر ضرورت استمرار و تقویت این همکاری‌ها تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه مشترک دو نهاد در تربیت نسل آینده، اظهار داشت: همکاری هدفمند حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای تربیت دینی و اخلاقی دانش‌آموزان و گسترش آموزه‌های اسلامی در محیط‌های آموزشی باشد.

مدیر حوزه علمیه استان گلستان با اشاره به فعالیت مبلغان طرح امین در مدارس، تلاش‌های آنان را برخاسته از روحیه جهادی، احساس مسئولیت و رسالت حوزوی دانست و بر ضرورت توجه به این ظرفیت ارزشمند تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: مُبلغان طرح امین با انگیزه‌های معنوی و بدون چشمداشت مادی، در مسیر تربیت دینی دانش‌آموزان فعالیت می‌کنند و شایسته است از تلاش‌های آنان به شکل مناسب قدردانی شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی، فراهم‌کردن زمینه بهره‌مندی این مبلغان از تسهیلات زیارتی و برنامه‌ریزی برای برگزاری اردوهای مشهد مقدس و قم را از جمله راهکارهای حمایت و تقویت انگیزه آنان برشمرد.

مدیر حوزه علمیه استان گلستان، با قدردانی از مجموعه آموزش‌وپرورش در برگزاری کنگره ملی چهار هزار شهید استان گلستان، بر اهمیت نقش این نهاد در انتقال ارزش‌های دینی، فرهنگی و انقلابی به نسل جدید تأکید کرد.

وی با اشاره به دامنه گسترده اثرگذاری معلمان در جامعه، تصریح کرد: نقش فرهنگی و تربیتی معلمان تنها به دانش‌آموزان محدود نمی‌شود، بلکه خانواده‌های آنان را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ ازاین‌رو، آموزش‌وپرورش جایگاهی مهم در شکل‌دهی به باورها، رفتارها و فرهنگ عمومی جامعه دارد.

تأکید مدیرکل آموزش‌وپرورش گلستان بر تداوم همکاری‌ با حوزه علمیه استان

در ادامه این نشست، قدرت‌الله نظری مدیرکل آموزش‌وپرورش استان گلستان، ضمن قدردانی از میزبانی حوزه علمیه استان، سطح تعامل و همکاری میان دو مجموعه را مطلوب ارزیابی کرد و خواستار استمرار و تقویت این هم‌افزایی شد.

وی با اشاره به تحولات و مسائل اخیر کشور، اظهار کرد: بر اساس آمارهای رسمی، دانش‌آموزان و فرهنگیان در حوادث و اغتشاشات اخیر از نظر بصیرت و آگاهی سیاسی عملکرد قابل قبولی از خود نشان دادند و موجب سربلندی مجموعه آموزش‌وپرورش شدند.

نظری با اشاره به بیانیه مقام معظم رهبری در آغاز سال تحصیلی، بر ضرورت بهره‌گیری از رهنمودهای مطرح‌شده در این بیانیه برای ترسیم نقشه راه آموزش‌وپرورش تأکید کرد و آن را از محورهای مورد توجه این مجموعه دانست.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان گلستان، با اشاره به مشکلات اقتصادی و دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان و طلاب شاغل در آموزش‌وپرورش، بر ضرورت توجه به وضعیت آنان تأکید کرد.

وی با بیان اینکه شرایط دشوار اقتصادی، گروه‌های مختلف جامعه از جمله معلمان را تحت تأثیر قرار داده است، یادآور شد: مجموعه آموزش‌وپرورش تمام تلاش و همت خود را برای حمایت از فرهنگیان و پیگیری مسائل و مشکلات آنان به کار خواهد گرفت.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha