دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۷
حضرت زهرا (س)؛ معجزه رسالت و ولایت و الگوی بی‌بدیل جهاد تبیین

حوزه/ استاد حوزه با بیان اینکه حضرت زهرا سلام الله علیها معجزه رسالت نبوی و معجزه ولایت حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام هستند، گفت: یکی از ویژگی حضرت فاطمه زهرا(س)، آگاهی بخشی به مردم و جامعه است یا به عبارت امروزه جهاد تبیین است.

به گزارش خبرگزاری حوزه،حجت الاسلام والمسلمین ترکاشوند در نشست بانوان فاطمی که همزمان با ایام شهادت و عزاداری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در مدرسه علمیه تخصصی قزوین برگزار شد، عنوان کرد: براساس روایات، حضرت زهرا(س) به این خاطر که باطن شب قدر هستند، انسان قادر به پی بردن به عمق معنویت ایشان نیست.

وی افزود: غیر از خداوند متعال، پیامبراکرم(ص) و حضرت زهرا(س) و اهل بیت(ع) نمی‌توانند شخصیت آسمانی حضرت زهرا سلام الله علیها را دست یابند و لذا حضرت زهرا سلام الله علیها معجزه رسالت نبوی و معجزه ولایت حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام شده‌اند.

استاد حوزه با اشاره به پنج ویژگی اصلی وجود مقدس حضرت فاطمه زهرا(س)، افزود: اولین ویژگی حضرت، باور به عالم غیب و تکیه به دست پر توان خداوند متعال است، همانگونه که روح انسان حاکم بر بدن انسان است، عالم ملک و ملکوت بدون اذن کاریی انجام نمی دهد.

حجت الاسلام والمسلمین ترکاشوند افزود: انسان همواره باید بداند که اگر تکیه گاه او خداوند متعال است هرگز کم‌ نمی آورد. در روایتی از حضرت زهرا(س) آمده است که هرکسی موحدانه زندگی کند، تنها به خدا ایمان بیاورد و خالصانه خدا را عبادت کند خداوند متعال نیز آن چیزی که مصلحت اوست را به او می‌دهد.

وی اضافه کرد: دومین ویژگی حضرت فاطمه زهرا(س)، آگاهی بخشی به مردم و جامعه است یا به عبارت امروزه جهاد تبیین است.

استاد حوزه بیان کرد: دور نشدن از از آرمان‌های پیامبراکرم(ص) و نهراسیدن از مرگ نیز دو ویژگی دیگر حضرت فاطمه زهرا(س) هستند. مقام بندگی حضرت زهرا (س) نیز از دیگر ویژگی های مهم این بانوی بزرگوار است.

حجت الاسلام والمسلمین ترکاشوند حضرت فاطمه زهرا(س) را بهترین الگوی تاریخ بشریت معرفی کرد و گفت: قلب حضرت زهرا (س) مظهر تمام نمای خداوند متعال است. در فرهنگ قرآن کریم در کنار هر مرد موفق یک زن موفقی وجود دارد که در کنار حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) نیز این بانو حضور داشتند.

وی گفت: در دوران انقلاب اسلامی ایران و پیروزی در جبهه های مختلف نیز بانوان در کنار رزمندگان حضور داشتند و ایستادگی کردند که به همین دلیل نیز دشمن به آنها طمع کرده است.

استاد حوزه اظهار کرد: اگر زن خانواده آلوده شد، طبیعتا تمام اعضای خانواده آلوده می‌شوند. در کشور ایران اسلامی براساس نظرسنجی های انجام شده، اکثر بانوان به حجاب اعتقاد دارند، البته نتوانستیم حجاب برتر را به نحو احسن معرفی کنیم.

وی یادآور شد: حضور بانوان در صحنه هایی که متناسب با شأنیت و حریم آنها است بسیار در ایران اسلامی وجود دارد و باید برای افزایش این حضور و نقش آفرینی برنامه‌ریزی کرد. برای تربیت بانوان استان قزوین نیز باید برنامه‌ریزی کرد تا بتوان آنچه در شأن آنها است دست پیدا کنند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha