حجت الاسلام و المسلمین سیدحسین مؤمنی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اصفهان؛ ضمن گرامیداشت سالروز یوم الله ۱۳ آبان، روز دانش آموز و همچنین روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، این روز را روز تجلی شعور و آگاهی انقلابی نسل نوجوان ایرانی بیان کرد و اظهار داشت: اگر بخواهیم این آگاهی و شعور انقلابی در میان نسل نوجوان باقی و پایدار بماند، پنج نکته و عرصه و گام را باید مورد توجه قرار دهیم.
وی افزود: در وهله اول امیدآفرینی در نسل نوجوان و جوان است، چرا که دشمن با تمام بوق های رسانه ای خود در حال ایجاد حس ناامیدی، یأس و افسردگی در بین نوجوانان بوده و اگر فرد به ناامیدی و افسردگی مبتلا شد، خواه ناخواه حرکت به سمت پیشرفت برای آن معنا نخواهد داشت، لذا اولین قدم ایجاد امید و نشاط در نوجوانان است.
معاون تبلیغ و فرهنگ عمومی حوزه علمیه اصفهان دومین گام در این مسیر را ایجاد حس خودباوری دانست و گفت: ایجاد حس خودباوری و این که می توانیم به تمدن باشکوه اسلامی ایرانی بازگردیم، لذا این حس خودباوری باعث حرکت و رمز عبور از مشکلات و سختی هایی است که در این مسیر وجود خواهد داشت.
حجت الاسلام و المسلمین مومنی با تاکید بر بازیابی و تعمیق هویت ایرانی اسلامی به عنوان سومین گام این مسیر تصریح کرد: هویت یک ملت و هویت یک فرد بسیار در حرکات و نگاه راهبردی افراد در طول زندگی موثر خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: اگر فردی احساس تعلق به هویت ایرانی اسلامی پیدا کند خواه ناخواه حاضر است در این راه از سرمایه های خود هزینه کند، زیرا هر مقدار در این راه هزینه کند، هویت ایرانی اسلامی خود را تعمیق بخشیده است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه اصفهان دشمن شناسی را به عنوان چهارمین گام برای تداوم شعور و آگاهی انقلابی نسل نوجوان بیان کرد و گفت: باید دشمن و فعالیت ها و عرصه های تحرکات و جبهه آن را به خوبی برای نسل نوجوان ترسیم کنیم، چرا که دشمن برخی مواقع در قالب دوست و در قالب طرح هایی که مشفقانه به نظر می رسد دست دوستی دراز می کند، در حالی که در پس آن نقاب، چهره خشن و پر از انتقام مخفی کرده است.
وی اضافه کرد: لذا باید به خوبی دشمن و جبهه آن را بشناسیم تا دچار خطای محاسباتی در ترسیم نقشه آینده برای نوجوانان نشویم و نوجوانان نیز در این مسیر دچار اشتباه نشوند.
معاون تبلیغ و فرهنگ عمومی حوزه علمیه اصفهان پنجمین گام را حرکت مستمر به سمت تمدن اسلامی دانست و افزود: رسیدن به تمدن اسلامی نیازمند حرکت، تکامل و پشتکار است و این گونه نیست که با مدت کمی فعالیت، فرد بتواند به نقطه مطلوب دست پیدا کند.
حجت الاسلام و المسلمین مومنی تاکید کرد: کشورهایی که در زمینه هایی موفق شده اند، ده ها سال در آن زمینه و عرصه ها سرمایه گذاری کرده اند، بنابراین ما نیز نیازمند پشتکار و حرکت مستمر هستیم و این روحیه فعالیت و حس مسئولیت پذیری و تعهد باید در نوجوانان ما تقویت شود.
انتهای پیام/











نظر شما