شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور از ارتباط و تعامل دو میلیون جوان و نوجوان از طریق این کانون ها با مساجد خبر داد.

به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمین ارباب سليماني طی سخنانی در همایش سالروز تاسيس كانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان اصفهان با بیان اینکه این کانون ها تا نقاط دور و مرزی کشور گسترده شده اند، اظهار داشت:دو میلیون جوان و نوجوان از طریق این کانون ها با مساجد مرتبط هستند.

وی به نقش مساجد در سازماندهی مردم در انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در دوران دفاع مقدس نیز مساجد یکی از کانون های اصلی سازماندهی و پشتیبانی بودند به گونه اي 98 درصد جوانان ما از همين پايگاههاي مساجد به جبهه اعزام شدند.

حجت الاسلام و المسلمین ارباب سلیمانی به تغییر روش مقابله دشمن با نظام اسلامی از جنگ سخت به نرم اشاره کرد و افزود: کانون های فرهنگی و هنری مساجد با هدف مقابله با شیوه تهاجمی نرم دشمن راه اندازی شد.

وي با بيان انكه در دولت نهم و دهم توجه ویژه ای به این کانون ها شده است، افزود:‌ از ابتدای تشکیل این کانونها از سال 71 تا 84 تنها دو هزار و450 کانون تشکیل شد ولی در دولت نهم و دهم تعداد این کانون ها به 13 هزار رسید و تا پايان برنامه پنجم توسعه به 20 هزار كانون خواهد رسيد.

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد بیان داشت: مساجد در اسلام از اهمين وي‍ژه اي برخوردارند به گونه اي كه پس از هر واقعه اي پيامبر اسلام و ائمه (ع) مسجدي را براي اين امر مهم مي ساختند.

وي ادامه داد: در روز غدير پيامبر اسلام (ص) مسجدي ساختند كه پس از به قدرت رسيدن وهابيت در عربستان اين مسجد خراب شد و به جاي آن اتوبان ساخته شد.

حجت الاسلام رمضان علي معتمدي، مسوول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد اصفهان نیز، به تاسيس مسجد به دستور پيامبر اسلام در ابتداي ورود به مدينه اشاره كرد و گفت: در اسلام مسجد به عنوان پايگاهي براي برنامه هاي مختلف خود در نظر گرفته است.

وي با بيان اينكه مساجد در خط اول جبهه مبارزه فرهنگی قرار دارند، اظهار داشت: پس از تاكيدات رهبر انقلاب اسلامي مبني بر توجه مسوولان به بحث تهاجم فرهنگي، كانون هاي فرهنگي هنري مساجد در جوار مساجد تشكيل شد.

حجت الاسلام معتمدي ادامه داد: اصفهان توانسته است تا کنون یک هزار و 250 کانون فرهنگی و هنری و 800 کتابخانه مساجد را به ثبت برساند و اين امر در نوع خود بي نظظير است.

وي اظهار داشت: توجچه به مساجد بسياري از مكشلات جامعه را كاهش مي دهد و از همين رو بايد به اين امر توجه وي‍ژه اي شود.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha