چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۷ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 15, 2024
آیت الله حسینی بوشهری

حوزه/ مدیر حوزه های علمیه با اشاره به موضوع ربا در بانک ها، گفت: مکررا موضوعات بسیاری درباره بحث ربا در بانک ها بیان شد و باید تلاش شود این معضل رفع گردد؛ چراکه به مصلحت هر دو طرف بانک و مشتری خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری صبح  امروز در دیدار با علی رستگار، مدیرعامل بانک ملت، اظهار داشت: گزارش جنابعالی از وضعیت امروز بانک ملت، گزارشی جامع و کامل بود که نشان دهنده رویکرد شما برای ایجاد تسهیلات در مباحث مورد نیاز کشور و سرمایه گذاری در اماکنی که چرخه اقتصادی را به حرکت در می آورد، می باشد.

وی با بیان این مطلب که بانک ذخیره مناسبی برای کشور و جامعه است، ابراز داشت: آنچه که لازم است به آن توجه شود، نحوه استفاده از این ذخیره است و دیدگاه رؤسای بانک ها می تواند سرنوشت این رویکرد را مشخص نماید.

مدیر حوزه های عملیه تأکید کرد: یکی از کارهای مهم بانک، ایجاد و زمینه سازی اشتغال در کشور است و باید به آن توجه جدی داشت.

امام جمعه قم مشتری محوری را یکی از موضوعات بانکداری دانست و گفت: بانک یکی از نهادهایی است که مراجعه کننده بسیاری دارد؛ پس لازم است کارکنان بانک ها با چهره بشاش، دینی و ایمانی خود با مردم برخورد نموده و ناراحتی های خود را به مردم منتقل نکنند.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: کارمندانی که رفتاری مناسب با مشتری دارند، می توانند افراد بسیاری را جذب کرده و سرمایه بانک را از این طریق بالا ببرند و همان مشتری نیز مبلغ خوبی برای آن بانک نزد سایر مردم خواهد بود.

معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: غیرمسلمانان با اینکه اعتقادی به مباحث اسلامی ندارند، تلاش می کنند به نحوی با مشتری برخورد داشته باشند تا او را جذب کنند؛ پس مشتری محوری و صداقت، از اصولی است که باید در بانکداری اسلامی رعایت شود؛ چراکه وظیفه ای دینی و الهی است و در مقابل می تواند کمک قابل توجهی برای بانک ها در جذب سرمایه باشد.

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به موضوع وام قرض الحسنه، تصریح کرد: باید زمینه ای در این موضوع فراهم شود تا اشخاصی که تقاضای وام می کنند، مشکلی از مشکلات آنان را حل نماید.

وی با بیان این مطلب که در روایات به موضوع قرض الحسنه سفارش بسیاری شده است، ادامه داد: اشکالی ندارد که بانک ملت، گوشه ای از سود فعالیت های اقتصادی خود را به وام قرض الحسنه اختصاص دهد؛ چراکه توصیه های بسیاری بر آن شده و برکات زیادی به همراه دارد.

مدیر حوزه های علمیه بیان داشت: اعطای وام قرض الحسنه بسیار مفید بوده و ارزش بالایی دارد.

نباید بانک ها به بنگاه اقتصادی تبدیل شوند

عضو خبر گان رهبری  با تاکید بر اینکه نباید بانک ها به بنگاه اقتصادی تبدیل شوند، اظهار داشت: خدمت به چرخ اقتصاد، یکی از وظایف بانک هاست؛ چراکه در این راه باید به کمک کارخانجات تولیدی آمده و مشکل بیکاری را در کشور مرتفع نمایند؛ چون با تعطیلی کارخانه ها، مشکلات معیشتی مردم بیشتر خواهد شد.

امام جمعه قم با اشاره به موضوع ربا در بانک ها، ابراز داشت: مکررا موضوعات بسیاری درباره بحث ربا در بانک ها بیان شد و باید تلاش شود این معضل که 36 سال است در بانک های کشور وجود دارد، رفع گردد؛ چراکه به مصلحت هر دو طرف بانک و مشتری خواهد بود.

معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان خاطرنشان ساخت: باید وام های کم بهره به مردم پرداخت شود و برای آن برنامه های مطالعاتی داشت تا هر دو طرف راضی باشند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha