دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵
مسافران ایرانی در سفرهای خارجی گرفتار وادادگی فرهنگی نشوند

قائم مقام ستاد امر به معروف اصفهان با اشاره به وجود بعضی از مشکلات در خلال سفرهای ایرانیان به دیگر کشورها، تصریح کرد: برخی از رفتارها چون عدم رعایت حدود الهی و وادادگی در حفظ اصول و ارزش های اسلامی در طول سفرها، یک تهدید و نگرانی تبدیل می است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، حجت الاسلام محسن عباسی، امروز در جمع خبرنگاران، نظام اسلامی را بزرگترین نعمت و دفاع از آن را مهمترین معروف دانست و اظهار کرد: عمق نگاه به معروف و منکر لازمه بررسی شرایط پیچیده جهان امروز است.

 وی، توجه اسلام به توریسم و سفر را یادآور شد و با اشاره به آیه 20سوره عنکبوت " قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ/ بگو در زمين بگرديد و بنگريد چگونه آفرينش را آغاز كرده است‏سپس [باز ] خداست كه نشاه آخرت را پديد مى‏آورد خداست كه بر هر چيزى تواناست)، ابراز داشت:  سفارش خداوند متعال این است که سفر کنیم و در نعمت هائی که در اوج ظرافت و لطافت آفریده شده، تدبیر نمائیم و با این مسئله زمینه شکرگزاری در وجود ما بیشتر خواهد شد.

قائم مقام ستاد امر به معروف  و نهی از منکر اصفهان با اشاره به وجود بعضی از مشکلات در خلال سفرهای ایرانیان به دیگر کشورها، تصریح کرد: متاسفانه برخی از رفتارها چون عدم مراعات حجاب، اختلاط زن و مرد نامحرم و عدم رعایت بعضی از حدود الهی و یا وادادگی در حفظ اصول و ارزش های اسلامی در طول سفرها، فرصت ایجاد این تفکر و شکرگزاری و توجه به نعمت های الهی یادشده در آیه شریفه را به یک تهدید و نگرانی تبدیل می کند.

 وی ضمن هشدار نسبت به افزایش منکرات در سفرهای گردشگری، از مسئولین و آحاد مردم خواست در جهت سالم ماندن و دور شدن از مفاسد و منکرات در سطح جامعه و اماکن گردشی تفریحی ومذهبی تلاش کنند و نسبت به احیاءمعروفات و زدودن منکرات دغدغه داشته باشند .

حجت الاسلام عباسی با اشاره به تعطیلات عید نوروز پیش رو  و افزایش تورهای خارجی، خاطرنشان کرد: این ایام در حقیقت  فرصتی برای ارائه فرهنگ غنی ایرانی - اسلامی است و باید با رعایت قوانین و مقررات، ضمن توجه به جذب گردشگر موازین شرعی نیز حفظ شود .

وی در پایان با اشاره به شرایط فعلی منطقه و جهان و هجمه سنگین علیه مسلمانان به ویژه شیعیان و تروریست خواندن آنها و حمایت مستکبرین و برخی حکومت ها چون ترکیه، امارات، قطر و اردن، از ترویست های واقعی چون داعش، عنوان کرد: مردم ایران به کشور های حامی تروریست سفر نکنند و این خود یک معروف است.

313/38

 

 .

 

 

 

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha