شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
امام زمان

حوزه/ قائم مقام دبیر ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی با بیان اینکه کارگروه بین الملل امسال در ۱۵ کشور همایش نیمه شعبان را برگزار خواهد کرد یادآور شد: با مشکلاتی که در عرصه بین الملل وجود دارد و همچنین مشکل اعتبارات ، نتوانستیم این مراسم را در کشورهای بیشتری برگزار کنیم.

حجت الاسلام  محمد اسدی  قائم مقام دبیر ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی در گفتگو با خبرگزاری «حوزه»، با بیان اینکه این ستاد با همکاری مجموعه های مهدوی قم در سال 1389 در قم شکل گرفت افزود: سال 1393 با پیشنهاد شورای فرهنگی دفتر رهبر انقلاب، این ستاد شکل کشوری یافت و با ریاست حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان تولیت مسجد جمکران و دبیری مرکز تخصصی مهدویت فعالیت آن وارد دوره ای جدید شد.
وی مهم ترین هدف راه اندازی ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی را هماهنگ کردن، همسو کردن و هم افزایی برنامه های مهدوی سراسر کشور عنوان کرد و گفت: 34 مجموعه، مؤسسه و سازمان دولتی و غیر دولتی در ستاد عضو هستند، اعضا ساختاری با عنوان مجمع عمومی دارند که سالی یک بار تشکیل جلسه می دهد و کلیات  برنامه های ستاد را تصویب می کند.
قائم مقام دبیر ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی خاطرنشان کرد: هیأت امنای ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی هم 9 عضو دارد که از جملۀ آنها می توان به صدا و سیما، جامعه المصطفی، مرکز تخصصی مهدویت و مسجد جمکران اشاره کرد.
به گفته حجت الاسلام اسدی در ساختار ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی، کارگروه های بین الملل، آموزش، پژوهش و مشارکت های مردمی فعالیت می کنند و هر کدام در نیمه شعبان فعالیت هایی اجرا می کنند.
وی یادآور شد: کارگروه های مشارکت های مردمی چندی پیش همایش تجلیل از خادمان جشن های نیمه شعبان را برگزار کرد که در آن نزدیک به 300 مجموعه مردمی در کشور گرد هم آمدند و تجربیات خود در برگزاری جشن نیمه شعبان را تبادل کردند.

برگزاری جشن نیمه شعبان در 15 کشور
قائم مقام دبیر ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی با بیان اینکه کارگروه بین الملل امسال در 15 کشور همایش نیمه شعبان را برگزار خواهد کرد یادآور شد: با مشکلاتی که در عرصه بین الملل وجود دارد و همچنین مشکل اعتبارات نتوانستیم این مراسم را در کشورهای بیشتری برگزار کنیم.

جشن خیابان چهارمردان الگویی برای تمام کشور
حجت الاسلام اسدی در پاسخ به این سوال که ستاد برای هماهنگی و هم افزایی برنامه های جشن نیمه شعبان چه کارهایی انجام می دهد گفت: در همایش تجلیل از فعالان جشن های نیمه شعبان، توانستیم به صورت نمادین جشن نیمه شعبان در خیابان چهارمردان قم را بازسازی کنیم. هیأت قائمیۀ چهارمردان از پیش از انقلاب اسلامی تاکنون هر سال جشنی در این خیابان برگزار می کند که از وقتی به ستاد متصل شدند توانستیم برخی موارد که آثاری بر آن مترتب نبود یا حتی آسیب زا بود از این جشن ها حذف کنیم و اکنون این جشن می تواند به عنوان الگویی برای برگزار کنندگان جشن نیمه شعبان استفاده شود.

جشن های ما به نوعی عزا کشیده می شود
قائم مقام دبیر ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی با بیان اینکه در سالهای نه چندان دور در جشن تولد اهل بیت (علیهم السلام) مدیحه سرایی می شد و خبری از روضه خوانی و ذکر مصیبت نبود افزود: متأسفانه فرهنگی در کشور در حال رواج است که برای شادی اهل بیت هم باید عزا داشته باشیم که اصلاح این روند نیاز به بازگشت به گذشته دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha