به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در همدان، حجت الاسلام محمد رضا محمدی پیام، ظهر امروز در نشست فعالان قرآنی در سالن اجتماعات ساختمان جهاد دانشگاهی شهر همدان گفت: فعالیت های قرآنی باید تداوم داشته باشد و نه این که در سال یک حرکت بزرگ صورت بگیرد و در نهایت بعد از اتمام کار، قرآن تا سال آینده به فراموشی سپرده شود.
وی در ادامه افزود: جلسات پیگیری فعالیت های قرآنی باید بصورت منسجم با حضور مسوولان تاثیر گذار در این زمینه برگزار شود تا کارهای انجام شده مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد و همچنین کارهای انجام نشده برای آیند برنامه ریزی شود.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم قرآنی ملایر با اشاره به ضرورت همگرایی نیروها و مسئولان قرآنی، تاکید کرد: در همدان شاهد همگرایی مناسبی بین مسئولان و نهاد ها برای پیشرفت برنامه های قرآنی در استان نبودیم و باید دنبال ایجاد همگرایی بین مسوولان و نهاد ها برای بهتر شدن سطح قرآنی استان باشیم.
وی در ادامه تصریح کرد: فعالان قرآنی را می توان در هفت بخش، فعالان عرصه علم و آموزش، فعالان عرصه هنر و رسانه، فعالان اداری و تشکیلاتی، فعالان سیاست گزار و برنامه ریز، فعالان اقتصادی و زیر ساختی و در نهایت فعالان بخش ارزیابی کننده، تقسیم کرد.
وی ادامه داد: مراکز علمی باید دغدغه قرآن را داشته باشند و گروه های تبلیغی و اهل رسانه نیز در این بخش فعالیت کنند، البته فعالیت قرآنی بدون برنامه ریزی منسجم و سرمایه اقتصادی نمی تواند به خوبی اثر بخش باشد.
حجت الاسلام محمدی پیام در ادامه با اشاره به حدیث امام صادق(ع) گفت: امام صادق(ع) می فرماید بهترین برادران شما کسانی هستند که متذکر ایراد هایتان می شوند، و کسانی که در راس کارهای قرآنی هستند باید نقد پذیر باشند.
وی ادامه داد: فعالیت های قرآنی منحصر در قرائت قرآن نیست و مرحله نخست این فعالیت ها قرائت قرآن است و در مرحله های بعدی فهم و تحلیل کاربردی و به کار گیری مفاهیم قرآن در زندگی است که از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی در پایان گفت: به فعالیت های قرآنی نگاهی راهبردی و کاربردی داشته باشیم و نباید در این راستا کار های جزئی انجام دهیم.