چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
آیت الله حسینی بوشهری

حوزه/ معاون جامعه مدرسین گفت: همه ما باید کاری کنیم که جامعه ما از وابستگی به وارستگی برسد و این مساله در اقتصاد مقاومتی نیز لحاظ شده؛ از دیگر سوی، فلسفه تشکیل کمیته امداد نیز تنها کمک نبود، بلکه به دنبال توانمندسازی و خودکفاکردن قشر محروم جامعه بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، آیتالله حسینی بوشهری امروز در مراسم آغاز به کار طرح برکت آفتاب در روستای سراجه قم، با اشاره به توصیه دین به مساله کمک به مستمندان بیان کرد: البته این مطلب را باید مد نظر داشت که این کمک ها نیز باید با نگاه و روش دینی انجام شود.

وی افزود: در واقع اگر قرار است کمکی نیز انجام شود، باید حمایتی، بدون منت و با گشاده رویی و همچنین با هدف تقویت بنیه خانواده برای خودکفایی انجام شود.

معاون جامعه مدرسین بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) توصیه بسیاری در خصوص رفع حوائج مردم داشتند و از جمله سفارشات ایشان که هم خود ایشان و هم ائمه و بزرگان دین ما به آن التزام داشتند، آن بود که به هیچ شکلی نباید این کمک حالت تحقیرآمیز به خود گیرد.

وی گفت: کمیته امداد نیز در جهت عمل به سفارش دین و با بلند نظری امام راحل تاسیس شد تا دست ناتوانان را بگیرد و آنها را توانمند سازد؛ ولی در هر مرحله از این خدمت باید به یاد داشته باشیم که تکریم و اکرام این قشر عزیز را به خوبی انجام دهیم.

آیتالله حسینی بوشهری تصریح کرد: همه ما باید کاری کنیم که جامعه ما از وابستگی به وارستگی برسد و این مساله در اقتصاد مقاومتی نیز لحاظ شده، از دیگر سوی فلسفه تشکیل کمیته امداد نیز تنها کمک نبود، بلکه به دنبال توانمندسازی و خودکفاکردن قشر محروم جامعه بود.

وی گفت: مسئولان باید تلاش کنند که همه اقشار کشور به شکل عزتمندانه ای زندگی کنند و لازمه این امر نیز تکریم آنها است؛ نباید فراموش کنیم کارآفرینی از جمله لوازم این عزت بخشی در جامعه بوده و بهتر است بدانیم در دین اسلام اولین کارآفرین خود پیامبر(ص) بودند.

وی تصریح کرد: کارآفرینی در نهاد دین ما است، زیرا ائمه(ع) نیز سعی می کردند که با تشویق مسلمانان و شیعیان آنها را به کار و تلاش تشویق از خمودگی و عزلت نشینی دور کنند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha