چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
آیت الله العظمی مظاهری

حوزه/ حضرت آیت الله مظاهری با اشاره به مغفول ماندن فرهنگ قرض الحسنه، تاکید کردند: تا زمانی که نظام اقتصادی و خصوصاً سیستم بانکی کشور ما بر پایه فرهنگ قرض الحسنه شکل نگیرد، مشکلات پیچیده عرصه اقتصادی به سامان نخواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، آیت الله العظمی حسین مظاهری شامگاه یکشنبه در پیامی به دومین همایش حامیان فرهنگ قرض الحسنه دراستان اصفهان،  با اشاره به آیه ۲۰ سوره مزمل « ... وَأَقِيمُوا الصَّلَاةَ وَآتُوا الزَّكَاةَ وَأَقْرِضُوا اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا ۚ وَمَا تُقَدِّمُوا لِأَنْفُسِكُمْ ...»، تصریح کردند: یکی از سنت های پسندیده مورد تاکید قرآن کریم فرهنگ والای قرض الحسنه است کi با کمال تاسف مظلوم ومغفول است.

این مرجع تقلید ادامه دادند: اهمیت این فریضه بزرگ تا بدان جاست که خداوند متعال علاوه بر آن که مکررا آن را توصیه و تاکید می فرماید، در مواردی این فرهنگ جامعه ساز را در کنار فرهنگ بزرگ اقامه نماز و زکات مطرح فرموده است.

ایشان اضافه کردند: نماز به عنوان  نماد عبودیت و بندگی خدا، زکات به عنوان نماد عدالت اجتماعی و قرض الحسنه به عنوان نماد تعاون و هم یاری و مواسات جمعی در کنار همدیگر سه فریضه عظیمی هستند که سلامت فردی و اجتماعی انسان را تامین و تضمین می کنند و جامعه را از گرفتاری های مادی و معنوی نجات می بخشد.

رئیس حوزه علمیه اصفهان افزودند: اندیشه حمایت از فرهنگ قرض الحسنه فکری مبارک و شایسته است و اقدامی نیکوکارانه و در مسیر اصلاح امور اقتصادی و احرای قانون مواسات در جامعه اسلامی است.

حضرت آیت الله مظاهری خاطرنشان کردند: نکته قابل تذکر آن که تصمیم گیران و متصدیان امور اقتصادی در کشور نیز حتما به این مهم توجه دارند که تا زمانی که نظام اقتصادی و خصوصاً سیستم بانکی کشور ما برپایه فرهنگ قرض الحسنه شکل نگیرد، مشکلات پیچیده عرصه اقتصادی به سامان نخواهد رسید و بنابراین همه ما باید تلاش و حدیت در عمل به دنبال احیا و حمایت از این فرهنگ والا باشیم.

انتهای پیام/۳۱۳/۳۸

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha