جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۷ شوال ۱۴۴۵ | Apr 26, 2024
حجت‎الاسلام والمسلمین نجف لکزایی

رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: ۵۷ هزار درس حوزوی در فضای مجازی بارگذاری شده است؛ درس اساتیدی که از دنیا رفته اند نیز در تمام دنیا قابل استفاده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‏ الاسلام والمسلمین لک زایی عصر امروز در نشست هم اندیشی و رونمایی از فاز دوم سامانه مدیریت نشر الکترونیک پژوهان که در دفتر تبلیغات  اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد،با ذکر این مطلب که خوشبختانه امروزه شرایطی ایجاد شده است که امکان نشر دیجیتالی و ویدئویی در فضای مجازی مهیا شده است گفت: باید شرایط استفاده از این فضا را مهیا سازیم.

وی افزود: امروزه مشکلات بسیاری در عرصه نشر دیجیتال و درآمد ارزی برای تولیدگران محتوای دینی در خارج از کشور  وجود دارد؛ یعنی هنوز مجرای قانونی برای حل این بحث وجود ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین لک زایی با ذکر این مطلب که در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، تلاش‎های خوبی در این عرصه انجام شده است بیان کرد: از جمله طرح بیان که در آن 57 هزار درس حوزه  بارگذاری شده است؛ یعنی درس اساتیدی که از دنیا رفته اند نیز در تمام دنیا قابل استفاده است.

معاون پژوهشی دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم بر لزوم افزایش همکاری های حوزه و نهادهای فعال در عرصه فضای مجازی یادآورشد: در بحث انتقال و نحوه عرضه محصولات محتوایی نیازمند همکاری و مشاوره‎های تخصصی هستیم که این دسترسی را در دنیا ارتقا دهیم.

رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: نشر پژوهان بخش عمده محتوای تولید شده در دفتر را در دسترس قرار می دهد که روز به روز  ان را گسترش می ‏دهد.

حجت الاسلام و المسلمین لک زایی یادآورشد: محتوای سایر ناشران از جمله آستان قدس رضوی، مجمع جهانی اهل بیت(ع) و جامعه المصطفی(ع) در این سامانه ارایه می شود؛ باید در بخش ویدئو نیز تحول خوبی در این عرصه ایجاد شود.

معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بیان کرد: فقدان یک مرکزیت، برای سازماندهی محتوای دینی در فضای مجازی از مشکلات ما در این عرصه است؛ این مرکز باید از نظر قانونی این ساماندهی را انجام دهد.

مدیر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد:  اگر دفتر تبلیغات اسلامی در بخش تبلیغ، پژوهش و آموزش ،نرم افزارهای مرتبط با خود را راه اندازی کرده اند باید از این طریق بسط داده شود.

حجت الاسلام و المسلمین لک زایی یادآورشد: ضعف دیگر، بحث همافزایی فعالیتهای دینی محتوایی در عرصه فضای مجازی است؛ این هم افزایی هنوز به حد مناسبی نرسیده است؛ اگر نهادهای محدودی که در این عرصه کار می‎کنند، هم افزایی داشته باشند قدرت کار را دو چندان خواهد شد.

معاون پژوهشی دفتر تبلیغات بیان کرد: «شامد» یک طرح ملی است؛ فضای مجازی امروزه مرزها را برداشته است و بسیاری از کاربران ممکن است اصلا از این طرح استقبال نکنند؛ فضای مجازی مرزی برای استفاده از این سایت‏ها ایجاد نکرده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha