جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ |۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 19, 2024
راهیان نور

حوزه/ نشست هم‌اندیشی قرارگاه مردمی راهیان نور، به همت شبکه فعالان جهاد و شهادت(وارثون) و با حضور فعالان جبهه مردمی راهیان نور، در تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از تهران، نشست هم‌اندیشی قرارگاه مردمی راهیان نور، به همت شبکه فعالان جهاد و شهادت(وارثون) و با حضور فعالان جبهه مردمی راهیان نور، در گلزار معطر بهشت‌زهرا(س) تهران برگزار شد.

بر اساس این گزارش، بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت راهیان نور در تحقق آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی، ایجاد تحرک و پویایی و بهره‌مندی حداکثری از ابتکارات و جوشش‌های مردمی در راهیان نور، هماهنگی، انسجام و هم‌افزایی در سیاست‌ها، راهبردهای کلان و فعالیت‌های فرهنگی فعالان مردمی و نهادهای حاکمیتی راهیان نور بخشی از اهداف برگزاری این نشست بود.

در ابتدای این جلسه، حاج عظیم ابراهیم پور، از راویان با سابقه دفاع مقدس، گفت: خرمشهر آزاد شد و ما سال‌های سال است که خاطرات آزادسازی خرمشهر را در ابعاد فردی شهدا ـ اگر موفق شده باشیم ـ به نسل بعدی انتقال داده‌ایم، ولی چیزی که مهم است این است که رهبر معظم انقلاب در دانشگاه امام حسین(ع) خطاب به جوانان دانشجوی دانشگاه امام حسین(ع) ـ نه سرداران و فرماندهان ـ می‌فرماید«خرمشهرها در پیش است» که شما جوانان باید آزادش کنید.

راهیان نور را به مسجد پیوند بزنیم

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری، مدیر مؤسسه روایت سیره شهدا، به ارائه نقطه نظرات خود درباره بحث گسترش راهیان نور پرداخت و گفت: برای رونق دادن به راهیان نور باید راهیان نور را به مسجد پیوند بزنیم، در کشور ۷۷ هزار مسجد داریم، مسجد رونق پیدا کند، ائمه جماعت مساجد فعال شوند و شهدا را الگو قرار دهیم، جوانان به پای کار می‌آیند.

وی در ادامه افزود: اگر راهیان نور را به مسجد پیوند زدیم و نیمی از مساجد پای کار بیایند، یعنی ۴۰ هزار مسجد اعزام به راهیان نور داشته باشند، راهیان نور مردمی می‌شود و رونق پیدا می‌کند.

در ادامه این نشست، فعالان روایتگری دفاع مقدس به بیان نظرات خود پرداختند و بر مسائلی همچون افزایش چشمگیر حضور مردم در راهیان نور و ضرورت مردمی شدن راهیان نور، حضور فراگیر فعالان جبهه فرهنگی در راهیان نور و هماهنگی و هم افزایی حداکثری در بین آنها تأکید کردند.

تبیین و ترویج گفتمان جهاد و شهادت و مقاومت و تحقق زیارت با معرفت در راهیان نور، بهره‌مندی فرهنگی و اقتصادی حداکثری مردم شریف و شهیدپرور استان‌های درگیر راهیان نور از بستر راهیان نور، تغییر نگاه به عملیات فرهنگی و رجوع به سیره اهل‌بیت(ع) بخشی دیگر از نظرات فعالان عرصه جهاد و شهادت برای تقویت راهیان نور بود.

در پایان این نشست، با توجه به اهداف پیش‌بینی شده و ضرورت‌های بیان شده و ظرفیت عظیم راهیان نور در جبهه سازی، تشکیل ستاد یا قرارگاهی متمرکز جهت بهره‌مندی حداکثری از این ظرفیت عظیم و بسیج کلیه امکانات و منابع مردمی از آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

قابل ذکر است، شبکه فعالان جهاد و شهادت در راستای تحقق فرمان جبهه سازی رهبر معظم انقلاب خطاب به جناح فرهنگی مومن انقلابی، در سال 92 به همت جمعی از فعالان فرهنگی حوزه جهاد و شهادت و با هدف سازماندهی و جبهه سازی فعالان راه اندازی شد.

انتهای پیام

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha