به گزارش خبرنگارخبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین حمید رسایی عصر امروز در نشستی که با موضوع اتفاقات اخیر کشور در موسسه خطابه امیر بیان برگزارشد گفت: حوادثی که اتفاق افتاد و خیلی ها را ناراحت کرد، باید بدانیم وعده الهی این است که این انقلاب مسیر خود را ادامه خواهد.
مدیر مسئول هفته نامه 9 دی با بیان اینکه باید تحلیل درستی از اوضاع موجود داشته باشیم افزود: از ابتدای انقلاب صف بندی های کاذب و یا حقیقی به وجود آمد و بزرگان تاکید بر صف بندی حقیقی داشتند و می خواستند همه در این صف جمع شوند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بعد از ماجرای بنی صدر دو جریان تندرو و غیر تندرو، بین نیروهای انقلابی در مقابل آمریکا به وجود آمد و بعد از مدتی از این دو جریان، به چپ و راست تعبیر شد و بر همین اساس، لیست ها انتخاباتی به همین صورت تقسیم شد و بعد ها مجمع روحانیت مبارز از درون همین جریان راه اندازی شد.
وی افزود: بعد از درخواست افرادی مبنی بر شکل گیری روحانیت مبارزه از امام راحل، ایشان معتقد بودند این جریانها کاذب است و جنگ حقیقی جنگ فقر و غنا است.
حجت الاسلام والمسلمین حمید رسایی گفت: به هر حال در سال 75 از درون همین جریانهای سیاسی، صف بندی کاذب دیگری به نام راست مدرن و سنتی و چپ سنتی و مدرن شکل گرفت.
مدیر مسئول هفته نامه 9دی عنوان کرد: از سال 77 بعضی افراد معتقد به تغییر قانون اساسی شدند و حتی در زیر مبانی دینی علامت سؤال گذاشته اند. زمانی که این شعار درست شد، ازدرون این مسئله جریان اصلاح طلب و مخالف آن اصولگرایی بیرون آمد. این صف بندی کاذب نبود، واقعی بود ولی تا ظهور دولت نهم موقتی بود.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: وقتی دولت نهم آمد، موج عدالت خواهی شکل گرفت تا وارد دور دوم ریاست جمهوری و فتنه سال 88 شد.
وی با اشاره به جریان سازی اصلاح طلبان و فتنه 88 گفت: کسانی که در زمین زدن اصلاح طلبان نقش داشتند وارد فتنه 88 شدند و این صف بندی در سال 88 بهم خورد تا اینکه وارد دولت دهم و صف بندی جدید شد.
حجت الاسلام والمسلمین رسایی با بیان اینکه رهبر انقلاب بعد از دولت نهم دو مبنا و جریان افراد انقلابی و غیر انقلابی درون نظام را مطرح و این دو جریان را از هم تفکیک می کنند، افزود: معتقدم ریشه اتفاقات اخیر به عملکرد غیر انقلابی های درون نظام بر می گردد.
وی عنوان کرد: این جریان غیر انقلابی، ضد انقلاب نیستند، ولی متأسفانه چون افراد وابسته به این طیف سیاسی، دچار رفاه طلبی و رفاه زدگی شده اند، هر جا این جریان حضور پیدا می کند در بحث اقتصاد و معیشت مردم، کشور دچارمشکل می شود، چون نگاه آنها رفاه طلبی است.
مدیر مسئول هفته 9 دی افزود: به هرحال مشکل اصلی کشور روی افراد انقلابی و غیرانقلابی است و این نارضایی تراشی ناشی از تفکر غیر انقلابی ها است و باید به مردم گفت، شما در مورد انتخابات به کسی رأی می دهید که دارای تفکر غیرانقلابی و رفاه طلب است وقتی به نتیجه نرسیده اند یقه انقلاب را می گیرد؛ باید بین دو عنوان افراد انقلابی و غیر انقلابی تفکیک قائل شد و این همان مسئله ای بود که رهبر انقلاب تاکید بر آن داشته اند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اگر در اتفاقات سخن از سه مثلث امریکا، اسرائیل و عربستان است، برای این است که همه گرفتاریها از برجام است چون نگاه به درون کشور نیست، نگاه به خارج کشور است.
وی عنوان کرد: اگر شاهد اتفاقات در کشور هستیم بعضی سخن از گرانی می کنند، وارد میدان می شوند و بعضی به حوزه علمیه حمله می کنند و آتش می زنند دلیل آن این است، کسانی که معتقد بودند که با برجام مشکلات اقتصادی برطرف می شود، حالا که این مسئله اتفاق نیفتاده، وارد میدان شدند و این مباحث اتفاق افتاد.
40/313