به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین یوسفی عصر امروز در اولین نشست مسئولین تشکل های ملی مردم بنیاد در عرصه های علمی، فرهنگی و عملیاتی که درساختمان مرکزمدیریت حوزه های علمیه در قم برگزار شد گفت: مرکز راهبری در سال 90 با هدف راهبری تولید محتوا، راهبری گفتمان سازی و راهبری عملیاتی در حوزه علمیه قم راه اندازی شده است.
رئیس مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه های علمیه ابراز داشت: تفاهم، همکاری و هم افزایی، مطالبه گری و اجرای عملیات مشترک با سازمانهای مردم نهاد از جمله اهداف این مرکزاست.
این پژوهشگر بابیان اینکه در بحث تولید محتوا نیازمند به تولید مبانی، نظریه و مدل بودیم و این کار با تلاش های فراوان انجام گرفت، گفت: ازجمله این مدلها سامانه کالاهای مصرف ایرانی است و مدل مردم سالاری اقتصاد دینی مرحوم آیت الله شاه آبادی است.
این استاد حوزه و دانشگاه بابیان اینکه تولید، مصرف، توزیع از مسائل و حلقات مهم در اقتصاد است، افزود: برای ارتباط این حلقات مدلهای از شخصیت و بزرگان دین شکل گرفته که از جمله مدل سامانه کالاهای مصرف ایرانی است.
حجت الاسلام والمسلمین یوسفی گفت: از دیگر فعالیت های مرکز، ارتباط با مجلس است، این ارتباط باعث شد لایحه های درارتباط با بانک درمجلس تصویب نشود و برای انجام بهتر فعالیت بانکها کارگاه های در مرکز راهبری شکل گیرد.
رئیس مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه های علمیه ابراز داشت: کارگاه نظام پولی شکل گرفت و از همه کسانی که دراین رابطه نظریه دارند در حوزه علمیه دعوت می شود تا ارائه نظریه کنند.
این پژوهشگر افزود: ما اعتقاد به حمایت ازدولت و مجلس داریم ولی به این معنا نیست که وابسته به دولت و مجلس و حزب باشیم؛ بلکه هدف ارتباط وتعامل با سازمانهای مردم نهاد برای اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی است.
این استاد حوزه ودانشگاه اظهار داشت: برای اجرا برنامه های سیاست اقتصاد مقاومتی دبیرخانه دائمی علمی، کارگروه علمیاتی، اقتصاد و فرهنگی تشکل مردم نهاد راه اندازی و مباحث ارائه در این نشست مورد بررسی بیشتر قرار خواهد گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین یوسفی با اشاره به شکل گیری تشکل ها در قالب مردمی، دولتی و واسط گفت: مهم تشکل مردم نهاد البته درهمراهی و هم افزایی باسایر نهادها است.
313/40