جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۶ شوال ۱۴۴۵ | Apr 26, 2024
امام علی

حوزه/ استاد جامعةالزهرا(س) گفت: شیوه حکومت داری عدالت محور امام علی(ع) در مدیریت های کلان جامعه مورد توجه قرار گیرد تا از این طریق مشکلات حل شود.

فاطمه حامدی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به کسب معرفت نسبت به زندگانی امام علی(ع) در شب های قدر اظهار داشت: دوران زندگی این امام معصوم در سه زمان همراه با پیامبراسلام(ص)، بعد از رحلت پیامبر و حکومت عدل ایشان تقسیم بندی می شود.

وی افزود: دوران حکومت ایشان دریایی از نکته ها و مباحث مختلف در عرصه های مدیریتی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی است که در مدت کوتاه پنج سال به طول انجامید که بهترین الگوبرداری برای زمامداری در همه حکومت ها در جهان است.

استاد جامعةالزهرا(س) تأکید کرد: حضرت علی(ع) نهج البلاغه را به عنوان نمونه کاملی برای حکومت داری و زندگی فردی و اجتماعی از خود برجای گذاشتند که متأسفانه نسبت به این کتاب غفلت شده، در بعضی موارد شاهد هستیم که غیرشیعه ها بیشتر از ما نسبت به این کتاب متوسل شده اند به گونه ای که جرج جرداق نویسنده مسیحی 200 بار این کتاب را خوانده است.

وی با بیان اینکه خصوصیت های فردی و اجتماعی امام علی(ع) بر کسی پوشیده نیست گفت: پیامبر اسلام در مورد فضایل امیرالمومنین(ع) فرمودند که اگر تمام درختان قلم شوند، تمام دریاها مرکب شوند و تمام جن و انس نویسنده باشند، نمی توانند فضائل علی بن ابی طالب را بیان کنند و در جای دیگری می فرمایند که اگر مردم به محبت علی(ع) اتفاق داشتند خداوند آتش دوزخ را نمی آفرید.

حامدی ادامه داد: ایشان در سخاوت، عدالت، عبادت، ایثار، مهربانی، دستگیری از نیازمندان ، توجه به علم، انفاق و سایر موارد نمونه کامل هستند به گونه ای که معاویه در مورد سخاوت امیرالمؤمنین(ع) گفته است که اگر ایشان دو مخزن از کاه و طلا داشتند اول طلا را و بعد کاه را می بخشید در اینجاست که حتی دشمنان نیز نسبت به رفتار و کردار این امام معصوم معترف بودند.

وی تأکید کرد: امروز با الگوگیری از زندگانی این امام معصوم است که بعد از صحبت های رهبر معظم انقلاب اسلامی در روزهای کرونایی شاهد رزمایش همدلانه و مؤمنانه مردم نسبت به نیازمندان هستیم.

استاد جامعةالزهرا(س) با اشاره به عبادت و علم بی کران امام اول شیعیان گفت: امام سجاد(ع) که به زین العابدین لقب دارد درباره عبادت امام علی(ع) می فرماید" کیست که قدرت داشته باشد مانند علی ابن ابی طالب(ع) عبادت کند؟"

وی اضافه کرد: خود حضرت علی(ع) در مورد علمش می فرماید که هر چه می خواهید از من بپرسید من به راه های آسمان نسبت به زمین آشناترم و این امر نشانگر علم بی حد و مرز این امام است.

313/61

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha