جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
حجت الاسلام و المسلمین حسینی کوهساری، مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه

حوزه/ مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه کشور با بیان اینکه تراز گام اول انقلاب تمدنی بوده است، گفت: در هیچ کدام از تمدن های قبلی ما با عنوان شیعه دوازده امامی، هیچ گاه محور تمدن نبوده ایم، اما با پیروزی انقلاب اسلامی، به برکت مجاهدات های شهدا وارد یک مقوله تمدنی شده ایم.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از شیراز، حجت الاسلام والمسلمین سید مفید حسینی کوهساری، پیش از ظهر امروز در نشست «شناخت و ظرفیت های بین الملل سومین حرم اهل بیت(ع)» که در دفتر نماینده ولی فقیه در فارس برگزار شد، در خصوص اهمیت عرصه بین الملل، اظهار داشت: بعضا اشاره می شود که اساسا دین ما دین جهانی است.

وی با بیان اینکه اگر به آینده مکتبی خود نگاه کنیم، مهدویت یک آرمان جهانی است، اضافه کرد: اگر به تاریخ حوزه های علمیه نگاه کنیم، حوزه های علمیه بین المللی بوده اند چراکه کانون حوزه های علمیه یک زمانی مشهد، اصفهان، شیراز، بغداد و سایر مناطق بوده است.

مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه کشور خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم مهمترین ویژگی دوران کنونی را ذکر کنیم، همانطور که مقام معظم رهبری بیان فرمودند ما در یک پیچ تاریخی قرار داریم؛ به دلایل متعدد این دوران یکی از پیچ های تاریخی زندگی بشر است، نه تنها سرنوشت شیعه، مسلمان بلکه تمام انسان ها در یک مسیر پیچ قرار گرفته این نکته مهم است که بدانیم کل عالم در حال تغییر است.

وی عنوان کرد: مهمترین ویژگی پیچ تاریخی چه چیزی است که می خواهد تحولات عالم را رقم بزند؟، مهمترین آن این است که تمدن های عالم می خواهند تغییرات جدی پیدا کنند، لذا در فرمایشات مقام معظم رهبری کلمه «تمدن» را زیاد می شنوید، بنابراین اگر بخواهیم می توانیم تمدن اسلامی را رقم بزنیم.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری مطرح کرد: در هیچ کدام از تمدن های قبلی ما با عنوان شیعه دوازده امامی، هیچ گاه محور تمدن نبوده ایم، اما با پیروزی انقلاب اسلامی، به برکت مجاهدات های شهدا وارد یک مقوله تمدنی شده ایم.

وی  با بیان اینکه تراز گام اول انقلاب تمدنی بوده است، اذعان داشت: روند تمدن غربی رو به افول است و در آینده ما می توانیم سهم داشته باشیم.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha