جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
محمدعلی سالاری

حوزه/ مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی با تأکید بر جد و جهد همگانی برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پیش رو، افزود: انتخابات ریاست جمهوری نقطه عطف و مهمی است که اعضای جامعه در آن به میدان آمده و ایفای نقش می‌کنند و در عین حال یکی از مظاهر مردم‌سالاری دینی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام محمدعلی سالاری، امروز در نشست مسئولان فرهنگی استان با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، اظهار کرد: انتخابات ریاست جمهوری از موقعیت و اهمیت ویژه‌ای در نظام ما برخوردار است.

وی افزود: اگرچه تعیین حاکم در جامعه اسلامی از آن خدا بوده و به همین علت در زمان غیبت امام معصوم (ع)، ولی‌فقیه اداره امور جامعه را به عهده می‌گیرد؛ اما در عین حال باید توجه داشت که تا زمانی که یک حکومت از پشتیبانی مردمی برخوردار نباشد، نخواهد توانست به موفقیت قابل‌توجهی دست یابد.

حجت‌الاسلام سالاری اضافه کرد: انتخابات ریاست جمهوری نقطه عطف و مهمی است که اعضای جامعه در آن به میدان آمده و ایفای نقش می‌کنند و در عین حال یکی از مظاهر مردم‌سالاری دینی است.

وی تصریح کرد: نکته قابل‌توجه آنکه در چنین فرایندی، حکومت اسلامی به‌واسطه پشتوانه مردمی که پیدا کرده و در سایه آن به امنیت و اقتدار ملی و بین‌المللی که از مؤلفه‌های یک نظام موفق به شمار می‌رود، دست می‌یابد.

حجت‌الاسلام سالاری گفت: حال اگر به وظیفه دینی مردم نیز توجه کنیم مسئله روشن‌تر خواهد بود؛ زیرا در فرهنگ دینی، بی‌تفاوتی نسبت به همدیگر یک امر مذموم و نکوهیده به شمار می‌رود، لذا پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: «کلکم راع و کلکم مسؤول عن رعیته» یعنی همچنان که یک چوپان نسبت به تمام گوسفندانش مسئولیت دارد، هر کدام از شما در برابر خداوند نسبت به همنوعانتان مسئولیت دارید و این مسئولیت تا آنجا اهمیت دارد که نصیحت حاکمان از سوی مردم یک اصل پذیرفته شده و لازم است.

وی ادامه داد: همچنین رئیس‌جمهور به‌عنوان نماینده ملت در مجامع رسمی محسوب شده و از طرف آنان سخن می‌گوید و قانون اساسی نیز با توجه به شأن والایی که رهبری دارد و این شأن ایجاب می‌کند که به‌عنوان سکان‌دار کشتی انقلاب همیشه در داخل کشور حضور داشته باشد، رئیس‌جمهور را به‌عنوان نماینده رسمی کشور در مجامع رسمی معرفی می‌کند.

وی افزود: این نکته در عین حال که اهمیت رئیس‌جمهور را دو چندان می‌کند ایفای نقش مردم در ساختارهای اجتماعی را نیز بسیار آشکار می‌سازد.

حجت‌الاسلام سالاری اضافه کرد: به‌صورت کلی باید توجه داشت که دیپلماسی کشور در دست رئیس‌جمهور است، لذا در صورتی که فرد صالح و شایسته‌ای انتخاب شود، نقش اساسی در عزت و آبروی بین‌المللی که از اصول مسلّم سیاسی یک جامعه دینی است خواهد داشت و این همان چیزی است که وظیفه انتخاب‌کنندگان را نیز بسیار خطیر می‌سازد.

وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور حافظ ارزش‌ها و منافع ملی است، خاطرنشان کرد: بر اساس قانون اساسی رئیس‌جمهور نقش اساسی در حفظ ارزش‌های دینی جامعه را نیز دارد و بر همین اساس یکی از مفاد مهم سوگند رئیس‌جمهور تعهد به حفظ مبانی دینی و ارزشی جامعه است.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha