دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 29, 2024
وبیناری به نام «عبقات الانوار شناسی» به پهنای ایران

حوزه / همزمان با آغاز دهه امامت و ولایت به همت نمایندگی بنیاد بین المللی امامت در استان فارس و مرکز تخصصی امام شناسی و با همکاری موسسه آموزش عالی حوزوی امام خمینی(ره) شیراز، وبیناری با عنوان «عبقات الانوار شناسی» برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از شیراز، همزمان با آغاز دهه امامت و ولایت به همت نمایندگی بنیاد بین المللی امامت در استان فارس و مرکز تخصصی امام شناسی و با همکاری موسسه آموزش عالی حوزوی امام خمینی(ره) شیراز که تحت اشراف نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان فارس فعالیت می‌کند، دوره علمی «عبقات الانوار شناسی» با بهره‌مندی از هشت تَن از اساتید مجرب در حوزه امامت و نیز برخی پژوهشگران و کارشناسان احیای آثار علامه میرحامدحسین لکهنوی، به صورت وبیناری و برخط و در مدت زمان ۸ روز برگزار شد.

در این دوره که با حضور جمعی از فرهیختگان و اهل علم خواهر و برادر از حوزه و دانشگاه اجرا شد، مخاطبانی از استان‌های قم، تهران، شیراز، اصفهان، یزد، لرستان، کرمان، کرمانشاه، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و شمالی، گلستان و مرکزی شرکت کردند.

علاوه بر شرکت برخی فرهیختگان در این دوره، بیش از ۴۰۰ نفر نیز تاکنون از فایل‌های صوتی هر یک از این جلسات بازدید کرده و بهره برده‌اند.

در این دوره که به لحاظ استقبال مخاطبان و پوشش گسترده آنها در استان‌های مختلف و نیز ارائه محتوا در نوع خود بی‌نظیر بود، اساتید بنیاد بین المللی امامت حجج اسلام مهدی اسفندیاری، موسی اسفندیاری، روح الله کاظمی، محمدهادی فرقانی، علی اصغر پارسا مقدم، محمدجواد رجب زاده و آقایان دکتر طاهر عزیز وکیلی و مولانا سید شجاعت حسین رضوی به تدریس موضوعاتی همچون «جریان شناسی مدارس کلامی شبه قاره»، «هویت شناسی مدرسه لکهنو»، «معرفی کتاب تحفه اثنی عشریه و پیشینه ردیه‌نگاری بر آن»، «تلاش‌های علمی علامه میرحامدحسین و تأثیرات آثار ایشان بر میراث امامتی شیعه»، «جایگاه عبقات الانوار و روش علامه در نگارش این کتاب» به علاقه مندان پرداختند.

در برخی جلسات آنلاین این وبینار نزدیک به ۴۰۰ نفر به صورت هم زمان در جلسه آنلاین بودند، نکته قابل توجه دیگر نیز در بین این مخاطبان انبوه، آمار حضور بسیار بالا از استان‌های سیستان و بلوچستان، کردستان و هرمزگان و کرمانشاه، که از استان‌های مشترک میان شیعه و اهل تسنن هستند بود که برخی از این شرکت کنندگان به تصریح خودشان از اهل سنت بودند.

این دوره که از تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۴۰۲ آغاز شد تا روز یکشنبه ۱۸ تیرماه همه روزه به جز ایام تعطیل رأس ساعت ۱۷ در محیط اسکای روم برگزار شد.

لازم به ذکر است به شرکت کنندگان در این دوره پس از برگزاری آزمون، گواهی حضور در دوره نیز اعطا خواهد شد.

انتهای پیام/۱۳/۱۷

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha