به گزارش گزاری حوزه، جمعی از خبرنگاران و اهالی رسانه عضو خانه مطبوعات قم و همچنین مدیران و کارشناسان روابط عمومی ادارت و دستگاه های اجرایی قم، پیش از ظهر دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ و در ایام دهه فجر انقلاب اسلامی ایران، در بیت تاریخی بنیانگذار انقلاب اسلامی تجمع و با آرمانهای امام راحل، انقلاب اسلامی و شهدا تجدید بیعت کردند.
در این مراسم که به دعوت استانداری قم، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، خانه مطبوعات قم و سازمان بسیج رسانه استان برگزار شد، خبرنگاران و روابط عمومی ها با شاخههای گل تصویر امام خمینی (ره) را گلباران کردند.
خبرنگاران و روابط عمومی های استان در ادامه از بخش های مختلف بیت امام راحل، بازدید کردند و از نمایشگاه برپا شده از حوادث تاریخ انقلاب اسلامی نیز دیدن کردند.
بعد از سالها هنوز آرامش و سادگی در بیت امام راحل حس می شود
حجت الاسلامحسن مظفری مسئول بیت امام راحل در قم در جمع حاضرین گفت: امام راحل ۱۴ سال در این مکان سکونت داشتندو تا آخرین روزهایی که در قم حضور داشتند در همین خانه زندگی میکردند و دیدارهای ایشان و سخنرانی مهم امام در همین خانه ایراد شد.
وی افزود: امام راحل تا آخرین روزهایی که در قم حضور داشتند در همین خانه زندگی میکردند و دیدارهای ایشان و سخنرانی مهم امام در همین خانه ایراد شد.
حجت الاسلام مظفری افزود: چهره های شاخص نظامی و سیاسی دیگر کشورها که این خانه را بازدید کردند، همگی از آرامش و سادگی که در این بیت وجود دارد، به عنوان یک شاخص قابل تامل یاد می کنند.
خبرنگاران قمی ادامه دهنده آرمانهای امام راحل باشند
امیر علی عموزاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم نیز در این جمع با تبریک دهه فجر بیان کرد: حضور اهالی رسانه و روابط عمومی ها در بیت تاریخی امام راحل در ایام دهه فجر و تجدید بیعت با آرمان های امام راحل و انقلاب اسلامی اقدامی ارزشمند است و امیدواریم ادامه دهنده واقعی نهضت امام راحل و شهدای گرانقدر باشیم.
برگزاری اتحاد و همدلی در بین اهالی رسانه قم
احمد نامداری مدیر کل روابط عمومی استانداری قم نیز در این جمع بیان کرد: اتحاد و همدلی خوبی بین اهالی رسانه و همچنین مدیران روابط عمومی ادارات و دستگاه های مختلف در استان قم برقرار است و امیدواریم این تعاملات در راستای انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی و پشتیبانی از نظام مقدس جمهوری اسلامی روز به روز تقویت شود.
مشارکت با شکوه رسانه های قمی در برنامه های مذهبی و دینی
فخرالدین یوسف پور مدیر خانه مطبوعات استان قم نیز در این مراسم بیان کرد: اهالی رسانه همواره در برنامه های آیینی، مذهبی و ملی در صحنه حضور دارند و امروز نیز این برنامه که با مشارکت استانداری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه مطبوعات و بسیج رسانه برگزار شده، نشان دهنده اتحاد و همدلی خوب اهالی رسانه و عرصه اطلاع رسانی در استان قم است.
گفتنی است، بیت تاریخی امام راحل در قم، حدود یکصد سال پیش بنا شده و توسط شخص امام خریداری شده بود؛ این خانه بدون تجملات در حقیقت آئینه و گواه ساده زیستی ابرمرد تاریخ معاصر است که توانست با تکیه بر خدا و همراهی مردم، نظام جمهوری اسلامی را به ثمر بنشاند و این خانه امروز محلی برای بازدید زائران و گردشگران از داخل و کشورهای مختلف خارجی است تا ساده زیستی رهبر بزرگترین انقلاب قرن را به نظاره بنشینند.










نظر شما