یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۶
شهادت سید حسن نصرالله خون تازه‌ای در رگ‌های مقاومت جاری می‌کند

حوزه/ شیخ کنعانی گفت: شهادت سید حسن نصرالله اگرچه ضایعه‌ای سنگین برای جریان مقاومت است، اما این شهادت خون تازه‌ای در رگ‌های مقاومت جاری می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، مراسم یادبود شهید سید حسن نصرالله و شهید صفی الدین در جزیره خارگ با سخنرانی شیخ احمد کنعانی امام جمعه اهل سنت خارگ برگزار شد.

شیخ احمدرضا کنعانی با تسلیت شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، اظهار داشت: شهید سید حسن نصرالله نماد ایستادگی و مقاومت در برابر ظلم و اشغالگری بود که با رهبری شجاعانه و حکیمانه خود توانست پیام وحدت و پایداری را به سراسر جهان اسلام منتقل کنند و ثابت نمایند که در برابر ستم باید ایستادگی کرد.

وی تاکید کرد: شهادت سید حسن نصرالله اگرچه ضایعه‌ای سنگین برای جریان مقاومت است، اما این شهادت خون تازه‌ای در رگ‌های مقاومت خواهد بود و مسیر مبارزه با ظلم و استکبار را پرتوان‌تر از گذشته ادامه خواهد داد.

کنعانی یادآور شد: همان‌طور که تاریخ مقاومت نشان داده، خون شهیدان درخت مقاومت را تنومندتر می‌کند، دشمنان اسلام باید بدانند که راه شهدا ادامه خواهد داشت و نسل‌های آینده با قدرت بیشتری پرچم مقاومت را به دوش خواهند کشید.

امام جمعه اهل سنت خارگ، با اشاره به اهمیت مراسم تشییع سید حسن نصرالله، حضور گسترده مردم و مقامات کشورهای اسلامی را نشانه‌ای از وحدت و اراده ملت‌های مسلمان دانست و ابراز کرد: این حضور گسترده پیامی روشن به دشمنان اسلام است، امت اسلامی در برابر ظلم و ستم سکوت نخواهد کرد و مسیر مقاومت با قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت.

وی بر لزوم وحدت میان امت اسلامی تأکید کرد و یادآور شد: امروز بیش از هر زمان دیگری امت اسلامی نیاز به اتحاد و همدلی دارد، دشمنان اسلام همواره از تفرقه میان مسلمانان سوءاستفاده کرده‌اند، لذا شهادت شهید سید حسن نصرالله فرصتی است تا همه ما با الهام از راه و منش ایشان، برای دفاع از کرامت و عزت امت اسلامی متحد شویم.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha