جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۱
ماه مبارک رمضان، فرصتی برای تطهیر و پاکسازی معنوی است

حوزه/ استاد مدرسه علمیه الزهرا اراک گفت: گناه همچون زنگاری است که بر قلب انسان می‌نشیند و ماه مبارک رمضان، فرصتی برای تطهیر و پاکسازی معنوی است.

خانم رفعت السادات طباطبایی، استاد مدرسه علمیه الزهرا اراک در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک بیان کرد: در دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان از خداوند می‌خواهیم که ما را از کثافات و پلیدی گناه پاک کند.

وی گفت: کثافات در اینجا به معنای چرک و آلودگی گناه و معصیت است،زیرا گناه، انسان را پلید و بدبو می‌کند، در حالی که مؤمنان خوشبو هستند.

طباطبایی تصریح کرد:مانند اویس قرنی که با ایمان خود فضای منزل پیامبر(ص) را معطر کرده بود.

وی افزود:گناه همچون زنگاری است که بر قلب انسان می‌نشیند و ماه مبارک رمضان، فرصتی برای تطهیر و پاکسازی معنوی است همانطور که ماه رمضان به عنوان ماه شستشوی گناهان و پلیدی‌ها توصیف می‌شود.

این استاد حوزه خاطر نشان ساخت:در یک بخش از دعا،از خداوند درخواست صبر بر قضا و قدر الهی را مطرح کرده است و ممکن است تقدیر، شامل سختی‌ها و مشکلات مانند از دست دادن عزیزان یا همسایه بد باشد.

وی در ادامه گفت: در این دعا از خداوند می‌خواهیم که به انسان در تحمل این سختی‌ها صبر عطا کند. “کائنات الأقدار” به معنای قضا و قدر حتمی الهی است که هر فردی در لوح محفوظ خود دارد .

طباطبایی اضافه کرد: ما از حکمت برخی رویدادها بی‌خبریم و به همین دلیل، از وقوع آنها ناراحت و آزرده‌خاطر می‌شویم. در حالی که ممکن است در پس هر رویداد ناگوار، مصلحت و خیری نهفته باشد که از دید ما پنهان است.بنابراین نباید از مشکلات و سختی‌ها دلگیر و ناراحت شویم، بلکه باید با تکیه بر صبر و استقامت، به خداوند متعال توکل کنیم.

وی اظهار داشت: در بخش سوم دعا از خداوند متعال دو درخواست مهم طلب می کنیم: اول، توفیق تقوا و پرهیزگاری، و دوم، همنشینی با نیکان.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha