پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۹
سینما تصویرسازی مطلوبی از خانواده ندارد

حوزه/ حسین یعقوبی گفت: متاسفانه خانواده مطلوب آنچنان که باید در سینما مورد نظر نیست درحالی‌ که ما در دهه‌های قبل می‌توانستیم خانواده را در آثار ملودرام سینما به طرزی مطلوب مشاهده کنیم .

حسین یعقوبی تهیه‌کننده سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه بیان کرد: رسانه ملی در پنج دهه گذشته، تلاش کرده با برنامه‌های متنوع به موضوع خانواده توجه داشته باشد و در این میان برنامه‌هایی چون «اخلاق در خانواده» حجت‌الاسلام حسینی و «درس‌هایی از قرآن» آقای قرائتی از جمله این کارها بودند. کارهای تولید شده برش‌هایی از زندگی بود که تلاش داشت مخاطب را تحت تاثیر خود قرار دهد.

وی افزود: در ادامه شاهد اتفاقات خوبی در حوزه کارهای نمایشی بودیم. برای مثال سریال‌هایی که آقای عطاران در دهه ۸۰ می‌ساختند، توانسته بود مخاطب را به زیبایی جذب خود کند اما متاسفانه در سال‌های اخیر به اسم اسلامی کردن رسانه ملی شاهد افول بوده‌ایم زیرا مسائل و تصمیمات دست افرادی افتاده که از تجربه لازم بی‌بهره هستند.

این برنامه‌ساز تاکید کرد: به دلیل عدم آشنایی مدیران سینمایی تولیدات به سمت موضوعاتی گرایش پیدا کردند که الزام پرداخت به آن ضروری نیست. در شرایط فعلی مردم دوست دارند آثاری را تماشا کنند که در آنها آلام و دغدغه‌های مردم بیان شده باشد اما آیا می‌توان به شکل مطلوبی چنین خصیصه‌ای را در تولیدات فعلی رسانه ملی مشاهده کرد؟

یعقوبی درباره جایگاه خانواده در تولیدات پلتفرم‌ها چنین توضیح دهد: در این رسانه معمولاً دیده شدن آثار در اولویت است برای همین سبک زندگی آدم‌های خاکستری بیشتر مورد توجه برنامه‌سازان قرار می‌گیرد. این رویکرد نیز فعلاً مورد اقبال مخاطبان قرار گرفته است البته معتقدم اگر تلویزیون در برنامه‌سازی خود موفق بود دیگر مردم نیازی نداشتند تا آثار تولیدی خود را در جاهای دیگر جستجو کند حتی ممکن است برخی مواقع سراغ تولیدات ماهواره‌ای هم بروند؛ اتفاقی که متاسفانه منجر به فرهنگ سازی نامطلوب خواهد شد.

وی درباره عملکرد سینما پیرامون خانواده نیز چنین اظهار نظر کرد: متاسفانه خانواده مطلوب آنچنان که باید در سینما مورد نظر نیست درحالی‌ که ما در دهه‌های قبل می‌توانستیم خانواده را در آثار ملودرام سینما به طرزی مطلوب مشاهده کنیم .

یعقوبی در خاتمه تاکید کرد: اگر به دنبال تولید آثار با کیفیت خانوادگی در همه حوزه‌های نمایش هستیم باید سیاست حمایتی خود را معطوف به آثار با کیفیت کنیم این امر نیز تنها به یا چند اثر نباید خلاصه شود بلکه در سینما تلویزیون و پلتفرم‌ها روی معنا و کیفیت بالای آثار تاکید ویژه صورت گیرد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha