شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
ملت ایران پیشینه‌ای کهن و ریشه‌ای عمیق در تاریخ و مکتب الهی و تشیع دارد

حوزه/ استاد رشاد در جلسه خارج با بیان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، در سخنانی پیرامون این مذاکرات اظهار داشت: امروز ممکن است به عنوان نقطه‌عطفی در تاریخ معاصر ایران ثبت شود، مشروط بر آنکه طرف مقابل به تعهدات خود پایبند باشد و از مواضع خصمانه و یک‌جانبه‌گرایانه خود دست بردارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، استاد رشاد، رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران صبح امروز در جلسه خارج با بیان مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا، در سخنانی پیرامون این مذاکرات اظهار داشت: امروز ممکن است به عنوان نقطه‌عطفی در تاریخ معاصر ایران ثبت شود، مشروط بر آنکه طرف مقابل به تعهدات خود پایبند باشد و از مواضع خصمانه و یکجانبه‌گرایانه خود دست بردارد. برخی تلاش می‌کنند این رویداد را به عنوان اتفاقی جدید و بی‌سابقه در روابط ایران و آمریکا معرفی کنند، اما واقعیت این است که طی چهار دهه گذشته، بارها شاهد مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم بین دو کشور بوده‌ایم.

وی ادامه داد: وزیر امور خارجه ایران، دکتر سید عباس عراقچی، به نمایندگی از ملتی بزرگ و تمدن‌ساز وارد این عرصه شده است. ملتی با پیشینه‌ای کهن که ریشه در اعماق تاریخ دارد و مکتبی الهی که نور اسلام و تشیع را در سراسر جهان تابانده است. ایشان به خوبی می‌دانند که با اذن و حمایت رهبری معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، در این مذاکرات حضور یافته‌اند؛ رهبری‌ نیز با درایت و هوشمندی بی‌نظیر، جبهه مقاومت را در منطقه هدایت می‌کند و در پرتلاطم‌ترین شرایط، از جمله دوران تحریم‌های ظالمانه و ترور دانشمندان هسته‌ای، دشمنان متکبر را به زانو درآورده است.

وی افزود: طرف دیگر آمریکا است. دولتی بی‌ریشه و فاقد حافظه تاریخی است. رئیس‌جمهور اخیر این کشور حتی در اظهاراتی مضحک و غیرتاریخی ادعا کرده که روابط ایران و آمریکا به چند هزار سال پیش بازمی‌گردد، در حالی که تاریخ این کشور به زحمت به ۲۵۰ سال می‌رسد! این نشان‌دهنده بی‌خردی، غرور بی‌جا و فقدان درک صحیح از تاریخ در میان سران کاخ سفید است. آمریکا در طول تاریخ معاصر خود، بارها پیمان‌شکنی کرده و حتی پس از توافق جامع برجام، بدون هیچ‌گونه تردیدی آن را نقض کرد و تحریم‌های ظالمانه‌ای را علیه ملت ایران اعمال نموده است. حال چگونه می‌توان به چنین دشمن عهدشکن، بی‌اعتماد و یکجانبه‌گرایی اعتماد کرد؟

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ادامه داد: نکته حائز اهمیت دیگر، نقش مخرب صهیونیست‌ها در این مذاکرات است. طرف آمریکایی در این گفت‌وگوها یک یهودی صهیونیست است که به‌وضوح نماینده منافع رژیم جنایتکار اسرائیل است و هر سخن و موضعی در این مذاکرات، بلافاصله به تل‌آویو منتقل خواهد شد. این واقعیت به‌خوبی نشان می‌دهد که آمریکا نه برای حل مشکلات و کاهش تنش‌ها، بلکه تحت فشار لابی صهیونیستی و برای نمایشی سیاسی وارد این مذاکرات شده است.

رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران گفت: وزیر امور خارجه ایران، دیپلماتی کارکشته، سیدی علوی‌تبار و از فرزندان راستین انقلاب اسلامی است که از پشتوانه ملتی قهرمان و رهبری حکیم برخوردار است. انتظار می‌رود ایشان همانند اجداد گران‌قدرش، امیرالمؤمنین علی(ع) و سیدالشهدا(ع)، با قاطعیت، شجاعت و درایت در این میدان حاضر شوند و منافع ملت ایران، آرمان‌های انقلاب اسلامی و حقوق هسته‌ای کشورمان را با صلابت تمام پاس بدارند.

وی در پایان ابرازداشت: ملت ایران، همان‌گونه که همیشه در صحنه‌های سخت تاریخ، از دفاع مقدس تا مقابله با تحریم‌های ناعادلانه، ایستادگی کرده‌اند، این‌بار نیز با دعا و پشتیبانی بی‌چون و چرای خود، پشت دیپلمات‌های کشورش را گرفته‌اند. امید است این مذاکرات به‌گونه‌ای پیش رود که دشمن متکبر را ناکام بگذارد، عزت و سربلندی ایران اسلامی را بیش از پیش تثبیت کند و زمینه‌ساز تحقق شعار "ما می‌توانیم" در عرصه بین‌المللی شود.

اللّهُمَّ وَفِّقنا لِما تُحِبُ وَ تَرضی، وَ جَنِبنا أنَّا تُغبِضُ تَنحاها

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha