دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
رئیس شورای علمای شیعه پاکستان: تناقض در عملکرد آمریکا منشاء بسیاری از جنگ های  منطقه است

حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ساجد علی نقوی در بیانیه‌ای درباره مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا تأکید کرد: این مذاکرات تنها زمانی می‌توانند به نتایج مثبت و پایدار منتهی شوند که در فضایی مبتنی بر اصل برابری، احترام متقابل و به دور از هرگونه تهدید یا فشار سیاسی برگزار شوند.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ساجد علی نقوی رئیس شورای علمای شیعه پاکستان، در بیانیه‌ای درباره مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا تأکید کرد: این مذاکرات تنها زمانی می‌تواند به نتایج مثبت و پایدار منتهی شوند که در فضایی مبتنی بر اصل برابری، احترام متقابل و به دور از هرگونه تهدید یا فشار سیاسی برگزار شوند.

وی با انتقاد از اظهارات تهدیدآمیز مقامات آمریکایی پیش از آغاز گفت‌وگوها، تصریح کرد: تهدید به اقدام نظامی علیه ایران، مصداق آشکار تعرض به حاکمیت ملی یک کشور مستقل است و جامعه جهانی می‌بایست نسبت به چنین رویکردهای خطرناک و تحریک‌آمیز، واکنش جدی و مسئولانه‌ای از خود نشان دهد.

این عالم برجسته پاکستانی افزود: تجربه تاریخی نشان داده است که توافقات پایدار و مؤثر زمانی شکل می‌گیرند که طرفین بر اساس منافع مشترک، اعتماد متقابل و احترام به اصول بین‌المللی وارد مذاکره شوند، نه از موضع برتری و سلطه‌طلبی. رفتارهای یک‌جانبه آمریکا، نه‌تنها موجب خدشه به صلح جهانی می‌شود، بلکه زمینه‌ساز تشدید بحران‌های منطقه‌ای نیز خواهد بود.

رئیس شورای علمای شیعه پاکستان با اشاره به سیاست‌های دوگانه آمریکا و رژیم صهیونیستی اظهار داشت: در حالی‌که غرب تلاش می‌کند ایران را از دسترسی به فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای بازدارد، همزمان خواهان پذیرش رژیم صهیونیستی توسط کشورهای اسلامی مانند پاکستان است. این تناقض آشکار، چهره واقعی مدعیان دموکراسی و حقوق بشر را برای جهانیان روشن کرده است.

وی همچنین ضمن اشاره به نقش مخرب حمایت‌های بی‌قید و شرط آمریکا از رژیم اشغالگر قدس، تأکید کرد: این سیاست‌ها عامل اصلی بسیاری از تنش‌ها و جنگ‌های منطقه‌ای بوده و تداوم آن می‌تواند جهان را به‌سوی یک درگیری گسترده سوق دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ساجد علی نقوی در پایان ابراز امیدواری کرد که مذاکرات ایران و آمریکا، این گفت‌وگوها منجر به پایان فضاسازی‌های خصمانه، تقویت جایگاه استقلال ایران و گامی مؤثر در مسیر تحقق صلح و ثبات پایدار در منطقه و جهان باشد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha