جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۸
محاسبات هوشمندانه رهبر معظم انقلاب، آمریکا را در بن‌بست مذاکراتی قرار داده است 

حوزه/ حجت‌الاسلام رضا خدری گفت: محاسبات هوشمندانه رهبر معظم انقلاب، آمریکا را در بن‌بست مذاکراتی قرار داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام رضا خدری امام جمعه چغادک در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اظهار داشت: در شرایطی که نظام اسلامی ایران با درایت و هوشمندی رهبر معظم انقلاب، همواره بر حفظ عزت، اقتدار و منافع ملی تأکید داشته، مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نیز در چارچوبی کاملاً حساب‌شده و إن‌شاءالله به نفع جمهوری اسلامی پیش می‌رود، این مذاکرات که با هدف حل مسائل منطقه‌ای صورت می‌گیرد نشان‌دهنده ابتکار عمل ایران در تعیین تمامی شروط و شرایط است. محاسبات هوشمندانه رهبر معظم انقلاب، آمریکا را در بن‌بست مذاکراتی قرار داده است.

امام جمعه چغادک با اشاره به دست برتر ایران در تعیین چارچوب مذاکرات ابراز کرد: آمریکا خواهان مذاکرات مستقیم بود، اما این جمهوری اسلامی ایران بود که با اراده‌ای قاطع، شکل غیرمستقیم مذاکره را تعیین کرد.

وی ابراز کرد: ابتدا امارات از سوی آمریکا به عنوان محل گفت‌وگوها مطرح شد، اما با تدبیر ایران، عمان به عنوان مکان جدید تعیین شد، نه تنها مکان، بلکه واسطه‌های مذاکره نیز با اراده ایران تغییر یافت و عمان نقش میانجی را بر عهده گرفت.

حجت الاسلام خدری ابراز کرد: آمریکا تلاش داشت تا تمامی مسائل منطقه‌ای را در دستور کار قرار دهد، اما ایران هوشمندانه موضوع را به مسئله هسته‌ای محدود کرد تا از انحراف مذاکرات جلوگیری شود.

مدیر حوزه علمیه استان بوشهر خاطرنشان کرد: آمریکا به خوبی می‌داند که هرگونه درگیری نظامی با ایران به معنای نابودی تمامی دارایی‌ها و پایگاه‌هایش در منطقه خواهد بود، به تعبیر شهید سردار سلیمانی، «جنگ مساوی است با از بین رفتن تمام امکانات شما در منطقه»، لذا کافی است تنها ۲۰۰۰ سرباز آمریکایی در پایگاه‌های اطراف ایران کشته شوند تا موج خشم مردم آمریکا، سیاستمداران کاخ سفید را زیر فشار شدید قرار دهد.

امام جمعه چغادک تأکید کرد: به همین دلیل است که آمریکا با وجود تمام ادعاهایش، چاره‌ای جز مذاکره با ایران ندارد. اگر این محاسبه نبود، هرگز نامه درخواست مذاکره از سوی رئیس‌جمهور آمریکا به رهبر معظم انقلاب نوشته نمی‌شد.

حجت الاسلام خدری یادآور شد: نظام اسلامی با آگاهی کامل از خباثت و بی‌اعتمادی آمریکا، وارد مذاکرات شده، اگر در مواردی به صورت شرافتمندانه و عزتمندانه توافقی حاصل شود که از جنگ جلوگیری کند که مسلماً بهتر است، اما اگر مذاکرات به نتیجه نرسد و آمریکا بخواهد وارد جنگ شود، همچنانکه اعلام شده، نیروهای مسلح ایران با تمام قدرت آماده مقابله با آمریکا هستند.

امام جمعه چغادک خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی به روشنی اعلام کرده ما از جنگ نمی‌هراسیم و اگر دشمن بخواهد با ایران درگیر شود، پاسخ محکم و سهمگینی دریافت خواهد کرد، این همان عاملی است که آمریکا را به عقب‌نشینی واداشته و محاسبات هوشمندانه رهبری را به اثبات می‌رساند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha