به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، طلاب رشته تخصصی حقوق و قضای اسلامی حوزه علمیه استان یزد امروز در قالب «تور سلوک عدالت» میهمان سازمان قضایی نیروهای مسلح استان یزد بودند.
ارتقای دانش حقوقی، آشنایی میدانی با ساختار و صلاحیتهای سازمان قضایی نیروهای مسلح و درک ماهیت مأموریتهای آن از اهداف محوری این دیدار بود.
غلامعلی دهشیری، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان یزد در این دیدار به تبیین جایگاه سازمان قضایی در منظومه حقوقی جمهوری اسلامی پرداخت.
وی اظهار داشت: سازمان قضایی نیروهای مسلح نهادی است که وظیفهاش نه فقط اجرای قانون، بلکه صیانت از کرامت نیروهای مسلح، حفظ اقتدار و سلامت سازمانی و برقراری عدالت از منظر شرع و قانون است.
دهشیری با بیان این مطلب که قضاوت به مثابه سلوک الهی است، گفت: منصب قضا جایگاهی توأم با علم و تقوا، شجاعت و انصاف، و تعهد و بصیرت میباشد.
وی تأکید کرد: قاضی، نه تنها داور اختلافات، که امین عدالت و حافظ حقیقت است و باید با چشمانی بینا به مصالح مردم بنگرد.
رئیس دادگاه ویژه روحانیت در یزد، ابراز کرد: قاضی باید با زبانی صادق بر مدار قانون سخن گوید و با قلبی مملو از عدالت، ترازوی قضا را متوازن نگاه دارد.
وی به تشریح ویژگیهای قاضی در تراز انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار کرد: بصیرت دینی، تیزبینی حقوقی، بیطرفی در داوری، تواضع در برابر قانون، و روحیه انقلابیِ توأم با رأفت اسلامی از ویژگیهای قاضی در تراز انقلاب اسلامی است.
دهشیری، ضمن تأکید بر ضرورت تربیت قضات مؤمن و متعهد، تصریح کرد: قضات باید حامل علم، اخلاق و پایبند به مسئولیت اجتماعی باشند.
در ادامه این دیدار، دادستان نظامی، معاون قضایی و قاضی دادگاه نظامی یزد نیز ضمن تشریح ابعاد دادرسی نظامی، به سؤالات تخصصی طلاب دانشپژوهحوزه علمیه استان یزد پاسخ گفتند.
انتهای پیام. /











نظر شما