جمعه ۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹
قیام امام حسین(ع) نمونه‌ای بارز از ایستادگی در برابر باطل است

حوزه/ حجت‌الاسلام پردل گفت: در سیره ائمه علیهم‌السلام اصل باطل‌ستیزی به‌وضوح دیده می‌شود، قیام امام حسین (علیه‌السلام) در کربلا، نمونه‌ای بارز از ایستادگی در برابر باطل است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام محمد پُردل امام‌جمعه شبانکاره، ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه این شهر با اشاره به فتح خرمشهر در عملیات بیت‌المقدس، روز مقاومت، ایثار و پیروزی اظهار داشت: در این دنیا کسانی ‌که برای شرافت خودشان، برای شرافت ملتشان، برای شرافت اسلام، کارهایی را انجام می‌دهند اگر در دنبالش استقامت داشته باشند، حوادث آن‌ها را نلرزاند، این‌ها به مقصد می‌رسند.

وی افزود: مردم ایران ثابت کرده‌اند که تحمل گرسنگی و تشنگی را دارند، ولی تحمل شکست انقلاب و ضربه به اصول آن‌را هرگز نخواهند داشت، ملت شریف ایران همیشه در مقابل شدیدترین حملات تمامی جهان کفر علیه اصول انقلاب خویش مقاومت کرده اند.

امام جمعه شبانکاره عنوان کرد: ایستادگی بر سر اصول اسلامی و حضور مردم در صحنه دو عامل اساسی است که مکر دشمنان را نقش بر آب کرده است، این دو عامل در همه‌جا کلید فتح و فرج است، عامل اوّل به‌وسیله ایمان صادقانه به وعده الهی و عامل دوم به برکت تلاش مخلصانه و تبیین صادقانه تضمین می‌شود.

وی تصریح کرد: در سیره ائمه علیهم‌السلام نیز اصل باطل‌ستیزی به‌وضوح دیده می‌شود، قیام امام حسین (علیه‌السلام) در کربلا، نمونه‌ای بارز از ایستادگی در برابر باطل است.

وی خاطرنشان کرد: سیدالشهداء(ع) با آگاهی از شهادت خود و یارانش، در برابر یزید و نظام طاغوت و باطل ایستادند تا نشان دهند که باطل، هرچند در ظاهر قدرتمند به نظر آید، در برابر حق پایدار نخواهد ماند، این قیام، الهام‌بخش ابدی نسل‌های بشری برای مبارزه با ظلم و باطل شد و نشان داد که اقدام و مقاومت، کلید پیروزی است.

امام جمعه شبانکاره بیان کرد: استعمار نوین، برخلاف استعمار سنتی که با حضور فیزیکی و سلطه مستقیم همراه بود، امروز از مسیر نهادها، قراردادها، شبکه‌های مالی و فشار دیپلماتیک عمل می‌کند. ویژگی محوری آن، موافقت رسمی ولی اراده‌ کنترل‌شده است.

حجت‌الاسلام پردل اظهار کرد: در واقع، قراردادها صرفاً ابزار حقوقی نیستند؛ آن‌ها ابزارهای نهادی سلطه پایدار هستند که با بازتولید وابستگی، نقش استعمار را بدون حضور مستقیم ایفا می‌کنند.

امام جمعه شبانکاره با بیان اینکه بهره‌وری حلقه مفقوده توسعه اقتصادی در ایران است، تأکید کرد: در برنامه هفتم توسعه، افزایش بهره‌وری عوامل تولید به عنوان یکی از ارکان اصلی رشد اقتصادی هدف‌گذاری شده است، مطابق این برنامه، حدود ۴۴ درصد از رشد اقتصادی سالانه ۸ درصدی باید از محل افزایش بهره‌وری کل عوامل تولید (TFP) تأمین شود، این جهت‌گیری به‌درستی ریشه در یک واقعیت بنیادین دارد، بدون رشد بهره‌وری، سرمایه‌گذاری‌های جدید نیز بازده لازم را نخواهند داشت و رشد اقتصادی پایدار نخواهد بود.

خطیب نماز جمعه شبانکاره با اشاره به اینکه خانواده‌های زندانیان در معرض انواع آسیب‌های اجتماعی، اقتصادی، روانی و فرهنگی قرار دارند، عنوان کرد: نبود سرپرست خانواده، که بعضاً و یا اغلب نان‌آور اصلی بوده، مشکلات مالی عدیده‌ای را به همراه دارد، بسیاری از این خانواده‌ها برای تأمین نیازهای اولیه زندگی، مانند خوراک، پوشاک و مسکن، با بحران‌های جدی مواجه می‌شوند.

حجت‌الاسلام پردل تصریح کرد: یکی از تبعات مهم نبود حمایت کافی، افزایش نرخ طلاق در میان همسران زندانیان است. فرزندان این خانواده‌ها نیز از آسیب‌های این وضعیت در امان نیستند. ترک تحصیل به دلیل ناتوانی در پرداخت هزینه‌های آموزشی یا نیاز به کار برای تأمین معاش، یکی از معضلات شایع است.

وی خاطرنشان کرد: حمایت از خانواده‌های زندانیان تنها یک اقدام خیرخواهانه نیست، بلکه یک ضرورت اجتماعی و یک راهبرد اخلاقی ذیل کلان راهبرد تقویت سرمایه اجتماعی است. از منظر اجتماعی، کاهش آسیب‌های این خانواده‌ها به پیشگیری از بازتولید جرم در جامعه کمک می‌کند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha