به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، عباس برزگر مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان در گفت و گو با خبرنگاران گفت: مراسم تشییع و بزرگداشت شهدای مدافع وطن حمید طوماری، اکبر عزیزی و دلاور امیرخانی که بامداد ۲۴ خرداد در زنجان به شهادت رسیدند روز سه شنبه هفته جاری برگزار خواهد شد.
وی زمان برگزاری مراسم تشییع را ساعت ۹:۳۰ دقیقه بیان کرد و اظهار داشت: این شهدا از مقابل مسجد جامع به طرف گلزار شهدای بهشت فاطمه(س)(مزار پایین) تشییع خواهند شد.
برزگر یادآور شد: مراسم شام غریبان این شهدای مدافع وطن نیز روز سه شنبه بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در آستان مقدس امامزاده سید ابراهیم(ع) برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: آیین گرامیداشت این شهدای والامقام نیز روز چهارشنبه ۲۸ خردادماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در امامزاده سید ابراهیم (ع) زنجان برگزار می شود.
برزگر گفت: پیکر شهید حمید طوماری در گلزار شهدای بهشت حضرت فاطمه(س)(مزار پایین)، شهید اکبر عزیزی گلزار شهدای بهشت حضرت معصومه(س)(مزار بالا) و شهید دلاور امیرخانی در روستای رامین از توابع بخش مرکزی زنجان به خاک سپرده خواهند شد.











نظر شما