چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۲
رژیم صهیونی و آمریکا در صورت خطای مجدد ضربات کوبنده‌تری دریافت خواهند کرد

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تأکید کرد: شهادت شهدای اقتدار ایران اسلامی توسط رژیم جعلی صهیونی، به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شد؛ خون مطهر این شهدا، زمینه‌ساز ارتقای قابل توجه جایگاه ایران اسلامی و انسجام و وحدت مثال‌زدنی در داخل کشور شده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، آیین گرامیداشت شهدای اقتدار جمهوری اسلامی ایران، امروز چهارشنبه یازدهم تیرماه ۱۴۰۴، مصادف با ششم محرم‌الحرام، با حضور جمعی از مقامات کشوری و لشکری و خیل عظیم مردمی در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه طی سخنانی در مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار و شهدای حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین با بیان اینکه شهادت شهدای اقتدار ایران اسلامی توسط رژیم جعلی صهیونی، به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شد، گفت: خون مطهر این شهدا، زمینه‌ساز ارتقاء قابل توجه جایگاه ایران اسلامی و انسجام و وحدت مثال‌زدنی در داخل کشور شده است.

رئیس عدلیه افزود: همچنین خون مطهر شهدای عزیز ایران اسلامی که در جریان جنگ ۱۲ روزه توسط رژیم جعلی صهیونی بر زمین ریخته شد، باعث گردید که همه دل‌های پاک و آزاده در سرتاسر جهان بیش از پیش به عمق جنایات این رژیم سفاک و همچنین قلدری و زورگویی آمریکا پی ببرند و متوجه شوند که آنها به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند و امکان اعتماد به آنها وجود ندارد.

رئیس قوه قضائیه در ادامه گفت: خطاب به مردم غیور، متدین و انقلابی ایران و جبهه مقاومت اعلام می‌کنم که اگر رژیم صهیونی و آمریکا مجدداً دست از پا خطا کنند ضربات ما بسیار کوبنده‌تر از گذشته خواهد بود.

رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: کسانی که در داخل کشور هر نوع همکاری‌ با رژیم صهیونی داشته باشند به زودی و طبق قانون محاکمه می‌شوند و بعد از پایان روند دادرسی آنها، میزان محاکمه این افراد به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: مردم ایران همه یکصدا و هم‌صدا هستند و در این شرایط نیز، وحدت و انسجامی بیش از گذشته پیدا کرده‌اند.

رئیس عدلیه در پایان عنوان کرد: ان‌شاءالله قطره قطره خون شهدای اقتدار ایران اسلامی در رگ‌های همه انسان‌های باغیرت درسرتاسر عالم تزریق خواهد شد و امیدواریم به برکت خون مطهر این شهدای گرانقدر، انقلاب اسلامی به زودی به پیروزی نهایی برسد و رژیم جعلی صهیونی سرنگون شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha