جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۷
نائب‌رئیس شورای علمای شیعه پاکستان: امام حسین علیه السلام مظهر ایستادگی در برابر ستم و نماد آزادگی انسانیت است

حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین عارف حسین واحدی، در مجلس عزاداری، امام حسین (ع) را نماد مقاومت در برابر ظلم و نشانه آزادگی خواند و بر اهمیت وحدت مسلمانان و رعایت آزادی‌های دینی تأکید کرد.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین عارف حسین واحدی، نایب‌رئیس شورای علمای شیعه پاکستان، در مراسم عزاداری شهر جند پاکستان، در سخنرانی خود در جمع پرشور عزاداران، بر ضرورت وحدت مسلمانان تأکید کرد و اظهار داشت: عزاداری بر حضرت سیدالشهدا (ع) نه تنها حرکتی مذهبی، بلکه پیام‌آور وحدت امت اسلامی است. امام حسین (ع) شخصیت بزرگی است که نه فقط به یک مذهب، بلکه به تمام بشریت تعلق دارد. عزاداری ایشان نماد آزادی‌خواهی و ایستادگی در برابر ظلم در همه ادوار تاریخ است.

نائب‌رئیس شورای علمای شیعه پاکستان: امام حسین علیه السلام مظهر ایستادگی در برابر ستم و نماد آزادگی انسانیت است

وی ادامه داد: امام حسین (ع) با امتناع از بیعت با یزید در سال ۶۱ هجری، راه آزادگی و مقاومت را به جهانیان آموختند. مفهومی که امروز از آن به عنوان "حسینیت" یاد می‌شود، یعنی ایستادگی در برابر ظلم، نپذیرفتن تحقیر، و مقاومت در برابر باطل.

نائب رئیس شورای علمای شیعه پاکستان افزود: پس از چهارده قرن، این راه پرافتخار همچنان ادامه دارد. رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، با ایستادگی شجاعانه در برابر رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی، جلوه‌ای روشن از ادامه‌ی راه حسینی را در زمان ما به نمایش گذاشته‌اند. پیروان این مسیر، همواره یزیدیان زمان را با صلابت در هم می‌شکنند.

وی تصریح کرد: هر ملتی که از فرهنگ حسینی درس ایثار، فداکاری و مقاومت گرفته باشد، هرگز طعم شکست را نخواهد چشید. عزاداری امام حسین (ع)، مدرسه‌ای است که در آن نفرت از ظلم و حمایت از مظلوم آموخته می‌شود. پیروزی‌های چشمگیر محور مقاومت در برابر قدرت‌های جهانی، ثمره همین فرهنگ است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عارف حسین واحدی در بخش پایانی سخنان خود، با اشاره به برخی محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی دولت ایالتی پنجاب پاکستان، اظهار داشت: تلاش برای محدود ساختن مراسم عزاداری، نه تنها نقض آشکار قانون اساسی پاکستان، بلکه بی‌احترامی به باورهای دینی میلیون‌ها شهروند این کشور است. ما از این تریبون، پیام روشنی به دولت می‌دهیم: عزاداری، عبادتی مقدس و خط قرمز ماست. این سنت الهی در سراسر جهان در حال برگزاری است و هیچ قدرتی قادر به توقف یا محدود کردن آن نخواهد بود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha