جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷
سه پالس معنادار از خیانت جدید حکام عرب به فلسطین

حوزه/ امام جمعه مشکات گفت: خواسته اصلی سه کشور قطر، مصر و عربستان سعودی ( خلع سلاح حماس) همان خواسته‌ای است که بنیامین نتانیاهو بارها فریاد زده است می باشد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام غلامرضا پهلوانی در خطبه های این هفته نماز جمعه مشکات در مصلی این شهر با اشاره به سه پالس معنادار از خیانت جدید حکام عرب به فلسطین اظهار داشت: قطر، خواستار خلع سلاح حماس و پایان حکومت آن بر نوار غزه شده‌اند! درخواستی که به هیچ عنوان منطقی نیست و البته که حامل 3 پیام معنادار است و عربستان سعودی و مصر، خواستار پایان حکومت حماس در غزه شده‌اند، در واقع نه تنها مشروعیت تاریخی این مقاومت را انکار کرده‌اند، بلکه در کنار خواسته‌های اسرائیل و آمریکا ایستاده‌اند.

امام جمعه مشکات با بیان اینکه خواسته اصلی سه کشور قطر، مصر وعربستان سعودی ( خلع سلاح حماس) همان خواسته‌ای است که بنیامین نتانیاهو بارها فریاد زده است می باشد ادامه داد: این هم‌صدایی شرم‌آور، یادآور دورانی است که بخشی از حاکمان عرب در خفا و آشکار با صهیونیست‌ها نشستند و برای تقسیم فلسطین نقشه کشیدند.

وی با بیان اینکه خواسته قطر، مصر وعربستان سعودی بخشی از پروژه عادی‌سازی روابط با اسرائیل بوده‌اند چه از طریق میانجی‌گری‌های پشت‌پرده، چه از راه توافقات امنیتی، و چه در قالب سکوت معنادار در قبال جنایات رژیم صهیونیستی. افزود: اظهارات اخیر آن‌ها مبنی بر پایان حاکمیت حماس در غزه، ادامه همین سیاست عادی‌سازی است که این‌بار ماسک «تأمین امنیت» یا «بازسازی» غزه برای این دستورکار انتخاب شده است.

امام جمعه مشکات با بیان اینکه «دولت‌سازی» در غزه بدون حضور حماس، یعنی حذف کامل صدای مقاومت گویی که مردم فلسطین هیچ حقی در تعیین سرنوشت خود ندارند و این شیوخ و ژنرال‌ها هستند که بدون توجه به واقعیات فلسطین، نقشه‌ آینده این کشور را ترسیم می‌کنند. افزود: این برخورد استعمارگرانه، نه تنها به فلسطینیان توهین می‌کند، بلکه یک‌بار دیگر ثابت می‌کند که بخشی از حاکمان عرب، هم‌پیمانان غیررسمی اشغالگرند.

حجت الاسلام پهلوانی با طرح این سوال که چرا ترامپ و نتانیاهو آرام نمی‌گیرند؟ یاد آورشد: در سیاست بین‌الملل، تنش کنترل‌شده می‌تواند جایگزین جنگ باشد.

وی تحریم‌های جدید دریایی و تهدید مکانیزم ماشه ،مانع‌تراشی در کار آژانس و تصویرسازی مداوم ازتهدید قریب‌الوقوع ایران» رامجموعه‌ای از اقدامات هدفمند برای بازدارندگی فعال و مهار ظرفیت‌های ایران عنوان کرد و افزود: در واقع، ایران برای آن‌ها هم تهدید امنیتی است، هم منبع مشروعیت سیاسی. در واشنگتن، حفظ دشمن خارجی برای «اتحاد داخلی» و بازگشت به نظم تک‌قطبی ضروری است. در تل‌آویو، تداوم تنش با ایران ابزاری برای سرکوب بحران‌های داخلی و مهار غزه است.

امام جمعه مشکات با بیان اینکه در این چارچوب، موازنه سنتی جای خود را به بازدارندگی معکوس داده است گفت: تنش‌سازی نه برای اجتناب از جنگ، بلکه برای پیشبرد اهداف بدون جنگ هدف اصلی است.

حجت الاسلام پهلوانی با بیان اینکه هر واکنش شتاب‌زده می‌تواند ماشین جنگ را روشن کند. ابراز داشت: در دوران پساجنگ، پیروزی نه در میدان نبرد، که در مدیریت تنش‌ها رقم می‌خورد.

امام جمعه مشکات امریکا را شریک مستقیم قتل، اخراج قومی و آپارتاید در فلسطین دانست و گفت: جعفری ساکس اقتصاددان و تحلیل‌گر سیاسی آمریکایی میگویداداره می‌کند.

حجت الاسلام پهلوانی با بیان اینکه اسامه بن‌لادن ساخته سیا بودو محمد الجولانی هم با چراغ سبز آمریکا به قدرت رسید یاد آورشد: سرنگونی دولت بشار اسد یک عملیات مخفی سیا بود، نه انقلاب مردمی.بنابراین وقتی بحث اسرائیل و فلسطین باشد، آمریکا شریک مستقیم قتل، اخراج قومی و آپارتاید است.

امام جمعه مشکات تصریح کرد: اگر جهان در برابر این نسل‌کشی ساکت بماند، آینده بشریت در خطر خواهد بود .

انتهای پیام./

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha