جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۶
امروز فلسطین نماد مقاومت در برابر بی‌عدالتی جهانی است+عکس

حوزه/ حجت‌الاسلام کریمی گفت: امروز فلسطین نماد مقاومت در برابر بی‌عدالتی جهانی است، لذا ملت‌های آزاده جهان باید به ندای مظلومیت آنان پاسخ دهند.   

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام علی کریمی امام جمعه نودژ، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تسلیت سالروز شهادت امام حسن مجتبی (ع)، به تبیین ابعاد شخصیتی و سیره آن حضرت پرداخت و اظهار داشت: امام حسن (ع) شجاع‌ترین چهره تاریخ اسلام است. شجاعت واقعی آن است که انسان بر اساس مصلحت، تفکر و ایدئولوژی خود عمل کند، حتی اگر دیگران درک نکنند. ایشان حاضر شدند وجهه و محبوبیت خود را حتی در میان نزدیکانشان فدای مصلحت اسلام کنند. امام حسن (ع) ترجیح دادند که او را نشناسند، اما اسلام را بشناسند و اسلام باقی بماند.

وی افزود: خط مقابل امام حسن (ع)، خط نفاق بود، نه خط کفر صریح. مقابله با نفاق به مراتب دشوارتر است، زیرا نفاق شعاربردار نیست و تشخیص آن سخت‌تر است. امام حسن (ع) با درایت خود توانستند باطل بودن این جریان را آشکار کنند و از تحریف قرآن جلوگیری نمایند. ایشان الگوی مبارزه با نفاق بودند و انقلاب اسلامی ثمره مبارک راهبرد نرمش قهرمانانه آن حضرت است.

حجت‌الاسلام کریمی با اشاره به سالروز شهادت شهید شیخ فضل‌الله نوری ابراز کرد: همان‌گونه که انقلاب اسلامی بدون نام امام خمینی (ره) در جهان شناخته‌شده نیست، نهضت مشروطه نیز بدون نام شهید شیخ فضل‌الله نوری به درستی معرفی نخواهد شد، بنا به فرمایش امام خمینی (ره)، جرم شیخ فضل‌الله این بود که معتقد بود قانون باید اسلامی باشد، او شخصیتی بزرگ، مجاهد و دارای اندیشه‌ای والا بود که سیاستش برگرفته از اسلام ناب محمدی (ص) بود.

امام جمعه نودژ با اشاره به سالروز شهادت عمار یاسر، از یاران وفادار پیامبر (ص) و امام علی (ع)، عنوان کرد: عمار یاسر از نخستین ایمان‌آورندگان در مکه بود و در تمام نبردهای دوران رسول خدا (ص) حضور داشت. او همواره پیرو راستین ولایت بود و تا پای جان از حریم اهل‌بیت (ع) دفاع کرد.

حجت‌الاسلام کریمی با گرامیداشت سالروز شهادت امیر سرلشکر خلبان عباس بابایی، به بخشی از وصیت‌نامه این شهید بزرگوار اشاره کرد و ادامه داد: شهید بابایی نوشته‌اند: «ما خیلی به این انقلاب بدهکاریم.» مقام معظم رهبری نیز درباره این شهید فرموده‌اند: «شهید بابایی انسانی بزرگ، چهره‌ای ماندگار و فراموش‌نشدنی بود. او جوانی غیور، مؤمن، شجاع، کارآمد و مخلص بود و من از نزدیک او را می‌شناختم.» شهید بابایی هم در جهاد اصغر پهلوان بود و هم در جهاد اکبر.

امام جمعه نودژ، با اشاره به روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی، تأکید کرد: آزادی و کرامت انسانی، ودیعه الهی است که باید از سوی افراد و دولت‌ها مورد توجه قرار گیرد. حقوق بشر اسلامی یکی از ارزشمندترین گفتمان‌های جهان معاصر، به‌ویژه در میان کشورهای اسلامی است. این روز باید نماد مقاومت جهان اسلام در برابر زیاده‌خواهی‌های غرب باشد.

وی تصریح کرد: نظام اسلامی به کرامت انسان اعتقاد دارد، اما متأسفانه جهان امروز با وجود پیشرفت‌های ظاهری در تدوین قوانین حقوق بشری، شاهد نقض گسترده این حقوق است. ملت مظلوم فلسطین نمونه بارز این بی‌عدالتی است که تحت اشغال رژیم صهیونیستی، از ابتدایی‌ترین حقوق خود، از جمله حق حیات، محروم شده‌اند. محاصره غزه، کشتار غیرنظامیان و استفاده از سلاح گرسنگی، نقض فاحش کرامت انسانی است.

حجت الاسلام کریمی با تصریح بر اینکه قدرت‌های غربی با سکوت یا حمایت از رژیم صهیونیستی، حقوق بشر را به ابزاری سیاسی تبدیل کرده‌اند، گفت: امروز فلسطین نماد مقاومت در برابر بی‌عدالتی جهانی است، لذا  ملت‌های آزاده جهان باید به ندای مظلومیت آنان پاسخ دهند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha