جمعه ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹
استکبار جهانی، دشمن شیعه و سنی است

حوزه/ حجت الاسلام هاشمی گفت: استکبار جهانی می‌خواهد با پیش کشیدن افتراقات، شیعه و اهل سنت را بر علیه هم تحریک کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت الاسلام سید محمد هاشمی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهر ماکو که در مسجد جامع این شهر برگزار شد، اظهار داشت: از جمله‌ مسائل مهم سیاسی و اجتماعی دین مبین اسلام، اتحاد و وحدت و همدلی در بین امت اسلامی است. لذا خداوند تبارک و تعالی در قرآن کریم، آیات مختلفی را در خصوص وحدت امت اسلامی و دوری از اختلاف و تفرقه نازل کرده است.

وی افزود: برادران اهل تسنن و تشیع در اصول و فروع در مذهب خود، دارای مشترکات و مختصاتی هستند و وحدت بین امت اسلامی بدین معنا نیست که ما از مختصات و دین خود دست برداریم، چون این امر نه شدنی است و نه صحیح است، اما در اصول و در کلیات فروع و در بعضی موارد در جزئیات فروع با هم مشترکات زیادی داریم و این مشترکات به حدی است که می‌تواند همه ما را در زیر چتر اسلام جمع کند و سرمنشأ اتحاد و وحدت و همدلی بین برادران اهل تشیع و تسنن باشد.

امام جمعه ماکو بیان کرد: امروز دشمن و استکبار جهانی، رژیم صهیونیستی و غرب می‌خواهد با پیش کشیدن افتراقات، پیروان هر دو مذهب را بر علیه هم تحریک کند و بدین وسیله تخم نفاق را بین آنان بکارد. اما ملت ایران به این فهم سیاسی رسیده‌اند و در زیر سایه رهبری اجازه نخواهند داد که دشمن با اختلاف انداختن بین امت اسلامی بخواهد به اهداف خود در کشورهای اسلامی برسد.

وی خاطرنشان کرد: امروز دفاع از مردم فلسطین و غزه در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی، تضمین کننده اتحاد و انسجام و وحدت و همدلی امت اسلامی، در جبهه مقاومت است. خداوند تبارک و تعالی می‌فرمایند: با وجود بینات دیگر اختلاف معنا و مفهومی ندارد. این بینات عبارت از همان مشترکات هستند. این مشترکات عبارت از توحید و قرآن و قبله واحد و اعتقاد به منجی در آخر الزمان است.

حجت الاسلام هاشمی گفت: از جمله آن مشترکات، وجود نازنین پیغمبر رحمت است که ایام تولد آن حضرت به عنوان هفته وحدت نامگذاری شده به طوری که خداوند تبارک و تعالی در قرآن کریم آن حضرت را چنین توصیف می‌کند. (وَ مَا أرْسَلْناکَ إلاَّ رَحْمَه لِلْعالَمینَ، ما تو را جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم.)

وی به حادثه ۱۷ شهریور اشاره کرد و یادآور شد: از منظر مقام معظم رهبری بازخوانی حادثه هفدهم شهریور؛ یک الگوی مناسب برای جوانان عزیز است، معظم له در سال ۹۴ در دیدار با جمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان، به مناسبت روز دانش‌آموز در خصوص این قیام و حادثه‌های مشابه آن، می‌فرمایند: «قبل از انقلاب، در آن دوران حرکت عظیم مردمی، به مانند ماجراهای هفدهم شهریور، کشتار مردم، به فرمان ژنرال‌های آمریکا و بوسیله دولت دست نشانده آمریکا اتفاق می‌افتاد. این امر، ماحصل و خلاصه حکومت پهلوی در ایران است.» یعنی نیروهای مسلح ما بجای اینکه در کنار مردم باشند، در اختیار استکبار جهانی آمریکا بودند و به دستور آنها، مردم را قتل عامل می‌کردند، لذا حضرت امام می‌فرماید: «ملت ایران به هیچ وجه نباید حادثه‌ هفده شهریور را فراموش کنند.»

امام جمعه ماکو تصریح کرد: امروز نیروهای مسلح، در مقابل حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا، در زیر سایه رهبری، از ملت ایران دفاع کرده و در این راه جانهای خود را نیز در طبق اخلاص گذاشته و به درجه رفیع شهادت نائل شدند، یاد و خاطره شهدای اقتدار را گرامی داشته و از خداوند تبارک و تعالی به ارواح طیبه این شهیدان علوّ درجات آرزو می‌کنیم.

وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه‌ گام دوم انقلاب می‌فرماید: «انقلاب اسلامی ایران معادلات حاکم بر جهان را به هم زد و باعث شد تا تقابل دوگانه‌ جدید «اسلام و استکبار»، پدیده برجسته جهان معاصر شود.»، البته این گام به خوبی برداشته شد و در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید.

حجت الاسلام هاشمی تصریح کرد: گام دوم، ایجاد نظامی است تا بر اساس قوانین اسلامی اداره شود و این گام نیز با تصویب قوانین الهام گرفته از آیات وحیانی قرآن کریم و روایات و سیره عملی نبی مکرم اسلام و ائمه اطهار و آرمانهای مقدس حضرت امام برداشته شد.

وی عنوان کرد: گام‌سوم، ایجاد دولت‌اسلامی است، یعنی دولتی که تمامی مسئولین آن، طبق قوانین‌اسلامی عمل‌کنند و هیچگونه اختلاص و حقوق‌های نجومی و کم‌کاری و ظلم و ستم در بین آنها پیدا نشود، که البته از این گام ما خیلی فاصله داریم، چون تعهد مسئولین مخصوصا در دوران سازندگی، اصلاحات و تدبیر و امید، آسیب دید، نمونه‌اش در برجام خودنمایی کرد. البته این گام می‌رفت تا در دوران دولت سیزدهم ترمیم شود که با شهادت شهید رئیسی ناقص ماند.

امام جمعه ماکو عنوان کرد: اگر دولت چهاردهم بخواهد این گام را به خوبی بردارد، باید آن موانعی که در مقابل دولت اسلامی است رفع کند، این موانع عبارتند از سستی در بینش و ایمان اسلامی و انقلابی، عدم باور به ظرفیت‌های درونی، اعتماد به نسخه‌های بیگانگان، غفلت از دشمن و اعتماد به آن، دنیازدگی و اشرافی‌گری، بنابراین اگر دولت چهارهم بتواند این موانع را از مقابل خود بردارد خواهد توانست به هدف از دولت اسلامی دست یابد، تا با شکل‌گیری جامعه اسلامی، زمینه برای تمدن اسلامی فراهم شود، تا به فرموده رهبری در این تمدن نوین اسلامی، جوانانی تربیت شوند و زمینه را برای ظهور و فرج وجود مقدس حضرت بقیت الله الاعظم ارواحنا له الفداء فراهم نمایند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha