یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۱
ملت فلسطین امروز سرنوشت مسلمانان صدر اسلام را تجربه می‌کنند

حوزه/ دکتر قوی با اشاره به شرایط امروز فلسطین اظهار داشت: ملت فلسطین همانند مسلمانان صدر اسلام خانه و کاشانه خود را از دست داده‌اند، آواره شده‌اند و تحت فشار اشغالگری و ظلم قرار دارند، اما همچنان مقاومت می‌کنند و کلید خانه‌هایشان را به‌عنوان نماد امید و بازگشت حفظ کرده‌اند.

دکتر نیره قوی، عضو پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران با اشاره به سختی‌های صدر اسلام گفت: پیامبر اکرم(ص) و یاران ایشان از همان روزهای نخست بعثت با فشارهای شدید سیاسی، اجتماعی و اقتصادی مواجه بودند؛ از تحریم همه‌جانبه اقتصادی در شعب ابی‌طالب تا توطئه‌های مشرکان و منافقان. با این حال، پایداری و مقاومت مسلمانان، آنان را از این بحران‌ها سربلند بیرون آورد.

وی افزود: در مدینه نیز بیش از هفتاد جنگ و درگیری رخ داد و مشرکان، قبایل اطراف، منافقان داخلی و دشمنان خارجی همگی جبهه‌ای علیه پیامبر اسلام تشکیل داده بودند، اما واکنش پیامبر(ص) و یارانشان همواره ایستادگی در برابر ظلم و توکل بر خدا بود. به گفته او، سیره پیامبر(ص) نشان داد که مقاومت تنها واکنشی مقطعی نیست، بلکه روشی دائمی برای حفظ ایمان، کرامت انسانی و بقای جامعه اسلامی است.

خانم قوی با اشاره به شرایط امروز فلسطین اظهار داشت: ملت فلسطین همانند مسلمانان صدر اسلام خانه و کاشانه خود را از دست داده‌اند، آواره شده‌اند و تحت فشار اشغالگری و ظلم قرار دارند، اما همچنان مقاومت می‌کنند و کلید خانه‌هایشان را به‌عنوان نماد امید و بازگشت حفظ کرده‌اند.

عضو پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با حمایت قدرت‌های استکباری جنایات گسترده‌ای علیه فلسطینیان انجام داده است، گفت: تاکنون بیش از ۶۰ هزار نفر از مردم فلسطین به شهادت رسیده‌اند که بیش از ۲۰ هزار نفر از آنان زنان و کودکان هستند. با وجود این فاجعه انسانی، ملت فلسطین تسلیم نشده و بر آرمان خود پافشاری می‌کند.

وی ادامه داد: قرآن کریم به ما آموخته است که «أشداء علی الکفار رحماء بینهم» و امروز امت اسلامی بیش از هر زمان دیگر نیازمند تحقق این آیه شریفه است. حمایت از مردم مظلوم فلسطین نه تنها وظیفه‌ای دینی، بلکه مسئولیتی انسانی و اخلاقی است.

خانم قوی تأکید کرد: مقاومت فلسطین صرفاً یک مسئله منطقه‌ای نیست، بلکه الگویی جهانی است و همه مسلمانان از ایران تا سوریه، لبنان و جوامع اسلامی در اروپا، آفریقا و آسیا مسئولیت دارند در کنار مردم غزه بایستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ملت فلسطین همانند مسلمانان صدر اسلام با الهام از سیره پیامبر اکرم(ص) در برابر همه فشارها پایدار مانده‌اند. ما باید به مقاومت آنان افتخار کنیم و حمایت از این ملت را استمرار بخشیم تا روزی شاهد بازگشت فلسطینیان به سرزمین خود و پایان این ظلم بزرگ باشیم.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha